5 felicitari cu ocazia zilei de nastere

la-multi-ani-dragilor-nostrii-actori_bb9c79140796aa

.

Fiecare raza de soare…

Fiecare rază de soare care atinge fata ta astazi semnifică ceva important. O raza de noroc, o raza de speranta, o raza de curaj și de o rază de iubire. Iti doresc ca anul imprejur sa fie luminat de astfel de raze. La multi ani!


 Un munte de ani fericiti inainte…

Astazi este ziua de a celebra viata unei persoane care da mai mult decat ceea ce primeste, care iubeste mai mult decat cat altii sunt iubiti și care ofera oamenilor doar bucurie. Iti doresc un munte de ani fericiti inainte. La mulți ani!


De ziua ta de nastere…

Nu fi surprins daca te trezesti cu o sclipire in ochii tai, o aroma in dormitorul tau, un zambet pe buze si un gand fericit in mintea ta. Asta se intampla cu toti in ziua lor de nastere. Iti doresc o viata fericita si numai vise implinite. La multi ani!


O viata lunga s atraiesti

O viata lunga sa traiesti,
Cu multa demnitate,
Sa ai mereu doar bucurii
Si succes in toate!
Norocul, fericirea
Sa nu te paraseasca,
Iar dragostea si iubirea
Mereu sa te-nsoteasca!
Ce pot sa-ti mai doresc
In asta viata zbuciumata
Decat un trai imparatesc
Si multa, multa sanatate!


Fie ca aceasta zi…

Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu si mult soare dupa fiece ploaie si furtuna, Un zambet la fiecare lacrima, Bucurii dupa necazuri, Clipe fericite dupa cele triste, Zile albe dupa zile negre… Fericire si multa iubire. La multi ani!

Logo Felicit.EU