6 felicitari cu ocazia zilei de nastere

Felicitare zi de nastere 1

La multi ani! Uite ce mari sintem  deja…  avem cite 23  de ani, iar  noi inca mai jucam jocuri copilaresti  si ne este atit de vesel. Esti un om important stii asta si cuvintele marete sint de prisos pentru ca stii  ce loc ai in inima mea. Eu vreu sa iti aduc aminte ca  te iubesc, si iti doresc tot binele din lume!


Felicitare zi de nastere 2

Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieţii tale, lasă-i astăzi să se împletească într-un buchet al împlinirii. Fie ca florile iubirii să-ţi împodobească viaţa şi să-ţi vezi împlinite toate dorinţele.

Tot ce-ţi doreşti, tot ce-ţi lipseşte şi-ţi foloseşte. Din adâncul sufletului îţi doresc ca anii ce se scurg să treacă precum razele soarelui mângâie o trestie umedă şi bătută de vânt, precum iubirea alină sufletele suferinde.

Să fii fericit şi mereu însoţit de cei care merită să te iubească. De ziua ta aş vrea ca luna să nu coboare aşa devreme si când coboară, ea să-ţi aducă un cer senin şi plin de stele. Prima stea ce-o să răsară aş vrea să fie steaua ta. Tu să-i surâzi şi ea să-ţi spună La Mulţi Ani din partea mea!


Felicitare zi de nastere 3

Fie ca aceasta zi să-ţi deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu să-ţi dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, o promisiune la fiecare grijă, o binecuvântare la fiecare pas. Fie ca Ziua de azi să-ţi aducă în casă Lumina, Dragostea, Înţelegerea şi Sănătatea! La Multi Ani, din suflet!


Felicitare zi de nastere 4

Când încă o petală din anii tăi frumoşi s-a scuturat alene, vibrând armonios, priveşte cu mândrie, gândind neîncetat la restul de petale ce nu s-au scuturat. De ziua ta venim cu cele mai frumoase gânduri şi îţi dorim sănătate, bucurii, împlinire şi multe vise realizate.

Steaua ta ocrotitoare să lumineze mereu asupra ta şi a celor dragi sufletului tău.Dragostea şi grija ce o dăruieşti în jurul tău să îţi fie răsplătită din plin cu multă căldură şi împlinire sufletească. Când încă o petală din anii tăi frumoşi s-a scuturat alene, vibrând armonios, priveşte cu mândrie, gândind neîncetat la restul de petale ce nu s-au scuturat.

Primeste petala vârstei ca pe o binecuvântare. Ea să iti fie rod a bucuriei şi a speranţei!Credinţa şi iubirea să te însoţească pretutindeni, iar împlinirea s-o întilneshtii la orişicare pas. La mulţi ani fericiţi! 


Felicitare zi de nastere 5

Stiu deja ca toti de dimineata ti-au urat sanatate, bucurii, realizari pe plan profesional, la studii, dragoste sincera, prieteni adevarati, emotii pozitive si numai cele bune. Eu insa iti doresc numai un singur lucru – ca toate cele dorite de predecesorii mei sa se implineasca! La multi ani!…


Felicitare zi de nastere 6

Acum ca deja este ora 12 de noapte te pot felicita si eu. Iti doresc ca de fiecare data cand va bate clopotul la ora 12 de noapte sa ai deja realizate planurile tale pe ziua trecuta si sa gasesti mereu puteri pentru ziua care tocmai va incepe sa iti realizezi dorintele si visele tale! La multi ani!

Logo Felicit.EU