8 felicitari cu ocazia zilei de nastere

Felicitare. Ziua de nastere 1

Fie ca Dumnezeu sa iti indeplineasca orice gand care este plin de credinta, sinceritate si evlavie, iar pe celea rele sa le alunge atat din cugetul tau, cat si din viata ta! La multi ani!


Felicitare. Ziua de nastere 2

Sunt sigur ca inca de cum au batutu clopotele ceasului fanadu-se miezul noptii, ai fost inundata de mesaje si urari de bine. Si stiu ca este deja tarziu si mai sunt inca cateva ore si va sosi o noua zi, insa niciodata nu este tarziu sa feliciti un om deosebit, oricare nu ar ora zilei in care o faci! Iti doresc doar cele bune si fie ca sa ai parte de multe ralizari in anul care vine! La multi ani!


Felicitare. Ziua de nastere 3

Iti doresc doar doua lucruri, care consider ca sunt cele mai importante din viata unui om  – sanatate si dragoste. Sanatatea sa fie mereu de fier, iar dragostea mereu reciproca si adevarata! Felicitarile mele!


Felicitare. Ziua de nastere 4

Oriunde nu te-ai afla, doresc ca ingerul tau pazitor sa iti fie mereu alaturi in primejdie, orice nu ti-ai pune in gand, doresc ca persoanele din jurul tau sa te ajute sa iti realizezi planurile, si orice nu ai face, doresc ca sa finisezi mereu cu bine!


Felicitare. Ziua de nastere 5

De ziua ta iti doresc ani plini de belsug atat sufletesc, emotional, financiar si material. Sa ai parte de toate cele bune din ce iti poate oferi soarta in aceasta viata! La multi ani!


Felicitare. Ziua de nastere 6

Astazi este o zi speciala in viata ta! Implinind x ani, doresc ca acestia sa reprezinte o baza puternica de experienta de viata care sa te ajute mai departe sa devii o persoana realizata in viata, in toate planurile posibile! Felicitari!


Felicitare. Ziua de nastere 7

Priveste mereu inainte, agata-te mereu de orice sansa si lupta-te pentru ce-i al tau! Fii perseverent si nu lasa dusmanii sa iti puda piedici in realizarea scopurilor tale! Fii puternic si istet, pentru ca in final sa fii mandru de tine insuti!


Felicitare. Ziua de nastere 8

Fiind o zi deosebita in viata ta, ma alatur si eu la cele urate de invitati, dorindu-ti din suflet doar sanatate, familie fericita, serviciu usor si prieteni adevarati! La multi ani!

Logo Felicit.EU