9 mesaje de dragoste pentru cei care iubesc

9 mesaje de dragoste pentru cei care iubesc

Mesaj de dragoste 1

Daca luna ar iubi noaptea la fel de mult cum te iubesc eu pe tine .. soarele nu ar mai rasari niciodata!

Mesaj de dragoste 2

Imi cade o lacrima din ochi si nu stiu ce e cu mine ..dar un singur lucru insa stiu mi-e tare dor de tine…

Mesaj de dragoste 3

Intr-o zi ma vei intreba ce e mai important pt mine: tu sau viata? Eu voi spune ca viata iar tu te vei supara dar fara sa-ti dai seama ca pt mine tu esti viata!


Mesaj de dragoste 4

I-am cerut lui Dumnezeu o floare si mi-a dat o gradina. I-am cerut un pahar de apa si mi-a dat un ocean. I-am mai cerut un inger si mi te-a dat pe tine!


Mesaj de dragoste 5

Daca ai fi o lacrima in ochii mei nu as plange niciodata. Si chiar daca as face-o, as lasa lacrimile sa coboare adanc in inima mea ca sa vezi cat de mult TE IUBESC!


Mesaj de dragoste 6

Indiferent ce anotimp e afara, inima mea intotdeauna se topeste dupa ochisorii tai neprihaniti, dupa inimioara ta.Indiferent unde ne-am afla,voi fi cu gindul la tine. Dragostea mea va dura atit timp, cit exista Luceafarul pe cer. Te iubesc, ingerasul meu!


Mesaj de dragoste 7

Pana sa te intalnesc, nu credeam ca exista persoane fara de care sa nu pot trai, si tu esti una dintre ele. Ce pot sa-ti spun: Te iubesc si ajunge restul iti arat nu-ti mai spun.


Mesaj de dragoste 8

Iubirea conduce regii, campul, pamantul, oamenii de pe el si sfintii de deasupra… Pentru ca dragostea este Rai, iar Raiul este dragoste! Tu esti raiul si dragostea mea!


Mesaj de dragoste 9

Dragostea nu este numai flori, zambete, iubire, ci inseamna si lacrimi, dorinta, pasiune si de aceea putini au privilegiul de a-i descoperi puterea. Ma bucur ca te-am cunoscut pe tine!

Logo Felicit.EU