Colectie de felicitari cu ocazia zilei de nastere (1)

Ziua de nastere este o zi speciala pentru fiecare om, persoana se bucura ca a mai adaugat un an la buchetul vietii iar cei din jur il felicita, ii ureaza vorbe de bine.

Conform obiceiurilor atunci cind se ciocneste un pahar fie de vin sau sampanie cineva sau chiar toti pe rind spun omagiatului, omagiatei diferite toasturi.

Originea cuvantului “toast” se alfa insa in Franta. Francezii foloseau pentru acest obicei vinul, din care turnau intr-un pahar la fundul caruia se afla o feliuta de paine prajita pentru a absorbi sedimentele din vin. Paharul se dadea apoi din mana in mana pana la persoana care trebuia sa tina toastul si care trebuia sa bea vinul pana la ultima picatura dintr-o suflare.

Va prezint in continuare o colectie de toasturi si urari cu ocazia zilei de nastere. Nu uitati ca un toast nu trebuie sa fie lung in cazul cind mai sunt si alti doritori sa le spuna.

Felicitare 1

Fie ca in aceasta zi in sufletul tau sa se trezeasca o dorinta arzatoare de a trai frumos, de a crea lucruri deosebite si de a realiza cele mai tainuite visuri. Fie ca soarele sa-ti ofere caldura si lumina, ploaia curata – liniste sufleteasca, zambetul oamenilor – incredere in sine, zilele anului – prieteni, visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine – impliniri, orice cadere – un pas inainte iar fericirea sa te insoteasca mereu.

La multi ani !

Felicitare 2

Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga pamanteasca,

Ce doresti sa se-mplineasca!

De ziua ce astepti in prag, si de frumosu-ti nume,

Eu iti doresc tot cei mai bun, si fericire-n lume.

Bucuria lumii toata,

Zi de zi-n usa sa-ti bata.

Bunul Dumnezeu sa-ti dea,

Tot ce iti doresti si-ai vrea!

Felicitare 3

Sa fii fericit/a, sa ai multa sanatate si sa nu calci niciodata pe trandafiri uscati.

Chiar daca viata nu e asa cum o doresti, chiar daca cei pe care ii iubesti te mai supara, iarta si uita, zambeste si bucura-te alaturi de noi care iti dorim astazi „La multi ani !„, cele mai frumoase ganduri de bine si sanatate.

Gandul bun sa te insoteasca mereu! La multi ani!

Felicitare 4

A mai trecut un an. Inca o floare apare in gradina vietii tale.

Sper ca ea sa fie un trandafir incantator si fara spini. Sper sa iti aduca zambetul pe buze, sa-ti aline tristetea si grijile si cand te vei uita la ea sa simti ca esti inconjurat de persoane care te iubesc.

Fie ca acest an sa fie plin de impliniri, fericire, sanatate si multa multa dragoste si intelegere, iar norocul sa te urmeze oriunde.

La multi ani! Sa ai o zi frumoasa!

Felicitare 5

Eu iti doresc iubire. O viata minunata si multa fericire sa nu plangi niciodata, sa nu stii de necaz, sa fii mereu frumoas/a si dulce ca sa nu cunosti durerea si nici amaraciunea, sa ii respecti pe toti, sa te respecte lumea, familia sa-ti fie frumoasa si unita, sa nu ai vre-un motiv sa fii nemultumit/a, sa-ti fie portofelul mereu umplut cu bani, iar eu te las zambindu-ti un sincer …

La multi ani!

Logo Felicit.EU