Colectie de felicitari cu ocazia zilei de nastere

1. Eu iti doresc sincer ca in fiecare dimineata sa ai parte de o noutate buna, ziua sa fii inconjurat de noroc si voie buna , iar in fiecare seara sa pleci la culcare cu un plan realizat. La multi ani!


2. Eu iti urez un singur lucru, ziua de azi, sa fie mai buna decat ziua de ieri, iar ziua de maine sa fie mai buna decat ziua de azi si tot asa mai departe. La multi ani!


3. Multe persoane cu siguranta astazi ti-au urat multi bani, succes in cariera, femei frumoase / barbati chipesi sau multa dragoste si tot asa mai departe. Eu o sa fiu un pic mai modest, si o sa-mi permit sa iti urez parinti sanatosi si care sa fie mandri de tine, o sotie / un sot care sa te iubeasca cu adevarat si cativa copii care sa creasca fericiti ca au o asa mama / un asa tata!


4. Viata este ca o carte, fiecare an este ca un nou capitol, iar fiecare zi este ca o pagina goala. Asa ca creaza in fiecare zi o opera de arta in cartea vietii tale!


5. Eu iti urez multa putere in ceea ce faci, iubire pura, prieteni adevarati si fie ca ingerul tau pazitor sa te vegheze mereu! La multi ani!


6. Iti doresc ca in aceasta zi ca si in toate celelalte zile sa fii fericit si sa faci fericit pe lumea din jurul tau! La multi ani!


7. In aceasta zi, in acest an, ca si in anii precedenti si desigur cum va fi si in anii urmatori, noi, prietenii tai, te felicitam cu ocazia zilei de nastere si asteptam cu nerabdare sa ne inviti la o bere, desigur tu faci cinste! La multi ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.