Colectie de felicitari pentru mame

mamaMama, ce as putea sa-ti daruiesc de ziua ta

Mama, ce as putea sa-ti daruiesc de ziua ta cand nimic din lumea asta nu poate rasplati dragostea ta, nimic nu m-ar putea rascumpara de la tine. Eu nu vreau sa ma rascumpar eu doresc sa iti raman dator(oare) pentru tot restul vietii, pentru tot vietii sa ma straduiesc sa-ti rasplatesc iubirea…

M-ai iubit la fel de mult pe cat te-am facut sa suferi

M-ai iubit la fel de mult pe cat te-am facut sa suferi, mama scumpa, si dorul tau de mine inca e prea mare ca sa poata fi potolit. Dar nu fi suparata mama draga, cand vei avea nevoie de mine voi alerga spre tine fara zabava si iti promit ca intr-o zi iti voi alunga singuratatea pentru totdeauna cand iti voi aduce nepoteii sa ai grija de ei asa cum stiu ca iti doresti.

Doamne, cat este de bine, Cand e mama langa tine

Doamne, cat este de bine,

Cand e mama langa tine!

Doamne cit este de rau,

Cand nu-l vad pe tatal meu!

Fa-le parte tot de mine,

Sa poarte grija de mine.

Si mereu cu harul Tau,

Izbaveste-i de ce-i rau.

As vrea tot timpul sa zambesti sa fii tot timpul fericita

Mama tu ai fost primul meu cuvant pe care l-am rostit vreodata. De cand mai nascut si pana acum nu mi-ai lipsit niciodata. Eu stiu ca tu ma adori si chiar de mai fac si rele oricum tu ma iubesti indiferent de ele. As vrea tot timpul sa zambesti si sa fii tot timpul fericita. Dar poate viata e mai grea atunci cand esti mamica. Sa am de toate tu lupti si nu-mi lipseste chiar nimica.

Atata poate, un fratior si nu-ti mai cer nimica.

Au trecut anii peste tine mama

Au trecut anii peste tine mama ca ninsorile peste munti si ai ajuns acum acolo sus unde zapezile nu se mai topesc si parul tau ramane nins. Esti mareata ca muntii acuma si in tine ne avem izvoarele noi toti copii tai, asta vreau sa-ti aduc aminte atunci cand regreti ca am ajuns departe de tine.

Mama, esti speranta si viata

Mama … Esti speranta si vata, raza de soare ce suride dimineata. Tu esti iubita ce fiecare si-o doreste. Femeia ce viata insasi o implineste, esti zina din povesti pe care intotdeauna o iubesti. Tu esti mamica mea!

Logo Felicit.EU