Colectie de felicitari pentru Mire si Mireasa

Felicitare pentru mire si mireasa 1

Nimic pe lume nu este mai trainic decat juramintele de dragoste, respect si fidelitate pe care le-ati dat acum in fata altaruri, in fata ingerilor si in fata lui Dumnezeu! Asa ca va doresc mereu povesti de dragoste, iubire aproapelui si armonie in casa!


Felicitare pentru mire si mireasa 2

In viata fiecarui cuplu mereu vin mici suparari, cateodata reprosuri, uneori necazuri si pe alocuri nelinistiri. Insa eu va doresc ca mereu sa vina doar armonie, cateodata iar fluturi in stomac, uneori emotii ca la prima intalnire si pe alocuri momente nebune si fericite in doi! Casa de piatra!


Felicitare pentru mire si mireasa 3

Nici o funie, lant sau altceva nu va poate uni mai mult decat iubirea care va leaga in aceasta zi de maxima importanta pentru voi. Odata ce intemeiati o familie, fie ca aceasta sa fie una unita la bine si la greu, pentru totdeauna!


Felicitare pentru mire si mireasa 4

Retineti ca in fata altarului, acum, primiti o binecuvantare din partea lui Dumnezeu nu doar pentru toata viata, ci pentru totdeauna, in a va ajuta mereu la bine si la greu, a va sprijini, iubi, a da nastere urmasilor vostri si a constitui pe vecie o familie plina de credinta, iubire si armonie! Fiti fericiti!


Felicitare pentru mire si mireasa 5

Primiti dragi miri din partea mea acest cadou, stiu ca dragostea voastra merita mai mult de la toti invitatii, insa de la noi mai putin, de la Dumnezeu mai mult! Sanatate si familie trainica!


Felicitare pentru mire si mireasa 6

Odata ce a-ti spus fiecare dintre voi „Da” in fata lui Dumnezeu, preotului, ofiterului de stare civila si a tuturor invitatilor, sa stiti ca va unit pe vecie funiile dragostei si lanturile respectului persoanei iubite! Noi, toti, suntem martorii iubirii voastre si va dorim din suflet casa de piatra!


Felicitare pentru mire si mireasa 7

Sa tineti minte mereu vorbele „daca dragoste nu e, nimic nu e” – caci atunci cand ve-ti intampina greutati in familie, sa va aduceti aminte de aceasta zi in care v-ati unit destinele si a-ti ales sa aveti de acum in colo o cale comuna prin care doar impreuna ve-ti izbuti sa treceti! Va doresc din suflet sa aveti parte doar de realizari frumoase, copii frumosi, nepoti cuminti, vise realizate si o batranete linistita in doi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.