Ziua de Naștere

Felicitare

Draga mea prietenă! Îți doresc sănătate, fericire, iubire, atenție din partea bărbaților, armonie în viață, împlinirea celor mai ascunse dorințe. Fii mereu la fel de gingașă, bună, feminină, fermecătoare. Sunt fericită că am o asemenea prietenă bună și de încredere. La mulți ani!

Felicitare

O felicit cu ocazia zilei de naștere pe prietena mea dragă. Îți doresc fericire feerică, dragoste fantastică, dorințe sclipitoare. Această zi să îți aducă o furtună de emoții și impresii, iar seara să te ducă în brațele unui necunoscut brutal, care îți va îndeplini dorințele. Sărbătoare frumoasă, draga mea!

Felicitare

Prietena mea dragă, la mulți ani! Îți doresc împlinirea viselor, fericire, evenimente fericite, călătorii de neuitat. Răsfață-te cât mai mult, iubește și fii iubită, înflorește. Fii mereu la fel de veselă, bună, sinceră, frumoasă și gingașă.

Mesaje de dragoste

Felicitare

Iubita mea, gingașa, unica și minunata mea, tu ești cea mai fermecătoare, ești asemenea luminii soarelui de dimineață și a lunii pe timp de seară. Îți doresc să rămâi la fel de atrăgătoare, fericită și iubită de mine.

Felicitare

Nu există nimic mai dulce pe lume decât săruturile tale, în fiecare zi mă bucuri și mă surprinzi, în tine arde lumina inspirației mele și se aude melodia iubirii mele. Draga mea, îmi doresc mult să fii fericită în fiecare minut petrecut alături de mine.

Felicitare

Iubita mea,  îți doresc să-ți deschizi inima pentru istorii fericite, să-ți deschizi sufletul pentru vise noi. Fie ca dragostea mea să te încălzească și să te răcorească în zile călduroase. Fii mereu cea mai minunată, unică, fermecătoare. Te iubesc!

Felicit.EU © 2019