Cum trebuie sa fie o INVITATIE la NUNTA?

Mire si MireasaOdata ce tu si cu iubitul tau v-ati hotarat sa va casatoriti, un moment important care anunta unirea destinelor voastre reprezinta invitatia la nunta a celor din familie, rude, prieteni, colegi etc. Nunta ta reprezinta un eveniment care va fi poate cel mai frumos din viata ta, si pentru a fi completa, se cere a invita la nunti anumite persoane, cu care defapt si vei sarbatori casatoria ta.

 

Asadar in articolul dat vom vorbi despre invitatiile la nunta, despre felicitari pentru nunta am vorbit in articolul precedent. Textul unei invitatii reprezinta o carte de vizita a sarbatorii care urmeaza a avea loc. Aceasta reprezinta primul lucru care face legatura dintre invitatii tai si nunta propriu-zisa. In mod obiectiv, textul unei invitatii trebuie sa fie compus din cuvinte scrise sincer de catre invitati, doar tu doresti acele persoane ca sa fie prezente la sarbatoare.

 

Totusi textul unei invitatii la nunta poate fi variant, vesel, clasic, tematic, oficial – principalul sa corespunda cu tematica si stilul nuntei care o vei organiza. Deasemenea acesta trebuia sa transmita bucuria si emotiile puternice care mai mai sa fie descatusate, transmitand astfel o doza din acestea si invitatilor, pregatindu-i parca pentru viitoarea nunta. Atrage atentia ca daca nunta ta va fi de exemplu mai moderna, si textul tau trebuie sa fie mai energic, original si incitant. Daca insa faci o nunta mai traditionala, asigurate ca si invitatiile la nunta sunt mai clasice si sufletesti.

 

In general ar fi foarte bine daca ai avea talentul de a crea invitatii la nunta fiecarei persoane sau cuplu in parte. Pentru persoanele care deja sunt de varsta a treia se recomanda ca textul sa fie traditional, caci mai bine sa le intram noi in situatie decat ei sa-si schimbe conceptiile de viata care sunt adanc inradacinate in idealul lor.

 

In a alege textul care va fi asternut in invitatia de nunta, mai intai de toate gandestete bine ce fel de nunta o sa faci. Daca pe langa faptul ca tu cu sotul tau si inca marea majoritate din invitati a-ti prefera o nunta mai traditionala, atunci invitatia numaidecat trebuie sa fie mai clasica. Daca insa vei face nunta intr-un cerc restrans de persoane, atunci invitatia de nunta trebuie sa fie una mai sufleteasca. Insa daca vei avea o nunta extravaganta, atunci ar prinde bine ca invitatia la nunta sa contina ceva neobisnuit, cum ar fi citate din alte limbi, versuri sau cuvinte neobisnuite sau ceva fraze amuzante.

 

Un lucru extrem de important care este trecut deseori cu vederea este partea vizuala a invitatiei. Fii atent ca fontul textului, ilustratiile, culorile si ornamentele de pe invitatia de nunta, si vezi ca acestea sa corespunda stilului acesteia si a nuntii care va avea loc.

In continuare iti voi prezenta cateva din cele mai populare modele de invitatii la nunta, din care te poti inspira in conceperea propriei invitatii.


 

Invitatie oficiala

Mult stimat(a)                         ,

Cu mare placere va invitam la nunta noastra care va avea loc pe data de 8 august 2013, la ora 14.00 in incinta Oficiului Starii Civile de pe str. Mihai Eminescu 98, mun. Chisinau. Masa festiva va incepe deja loc la ora 19.00 pe str. Ion Creanga 21.

Vom fi bucurosi daca ne veti onora cu prezenta!

Cristian si Cristina


 

Invitatie sufleteasca

Dragi                   si                     ,

Suntem deosebit de fericiti sa impartasim cu voi bucuria noastra, si anume faptul ca ne casatorim. Noi credem ca in acea zi minunata o sa fie dat startul unei casnicii de aur si bun augur. Asa ca voi pastrati felicitarea aceasta, iar noi vom pastra mereu in inimile noastre cuvintele si urarile voastre scumpe spuse la nunta noastra. Va asteptam pe data de 10 mai 2013, pe str. Vasile Lupu 119 in incinta Oficiului Starii Civile, or. Iasi, de unde vom incepe a petrece o zi si noapte minunata si plina de zambete si emotii puternice!

Cristian si Cristina


 

 

Invitatie hazlie

Dragi                   si                     ,

Uniunea motociclistilor din minunata noastra tara, cu bucurie te invita pe data de 23 septembrie 2013 la „Formula Iubirii”. In „pole position” se afla marii iubitei Andrei si Victoria care pornesc pe drumul unei indelungate si fericite vieti.

Rally-ul va avea loc in 3 etape:

„La start” – inregistrarea tinerilor insuratei motociclisti va avea loc la ora 15.00 pe strada Maria Dragan 1 in incinta Oficiului de Stare Civila.

„Atentie” – petrecerea va incepe in incinta restaurantului „Foisor” de pe str. Grigore Vieru 55 la orele 18.00.

„Mars” – deja cursa de noapte va avea loc fara dreptul de a fi difuzata pe vreun canal tv!

 


 

Casatoria dintre doi oameni reprezinta o unire a doua destine, o sarbatoare de neuitat si emotii care cu greu vor mai fi retraite. Deaceea daca vrei ca totul sa fie perfect, nu uita de micile detalii, cum ar fi si o invitatie de nunta. Oricare nu ar fi tematica nuntii tale, nu uita sfaturile enumerate mai sus.

Mai multe articole despre nunta si casatorie citesti aici: http://lady-journal.com/dragoste/nunta-si-casatorie/

2 thoughts on “Cum trebuie sa fie o INVITATIE la NUNTA?

  1. Anna says:

    Cred ca invitatia perfecta, in afara faptului ca trebuie sa reprezinte cuplul, ar trebui sa dea invitatilor o idee despre tema nuntii, dress code daca exista. Acestea trebuie alese si in functie de invitati, sa fie haioase, clasice, sau elegante.

  2. Bratu Ionut says:

    Cred ca o invitatie de nunta trebuie sa reprezinte cumva cuplul.

    Un impact foarte bun il au invitatiile cu un design original, o forma originala sau un material special

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.