Cuvinte de dor – Colectie de mesaje si cuvinte de dor

Cuvinte de dor 1

As da timpul inapoi sa te mai vad odata, sa te mai tin odata de mana, sa te mai ating cu buzele mele, sa te mai tin in brate si sa-ti mai zic inca odata „te iubesc”. Acum insa tot ce iti pot dori este sa ai parte de numai bine in viitor!

Cuvinte de dor 2

Chiar daca nu esti aproape de mine, in fiecare dimineata, cand ma trezesc gandul este la tine, inima se zbate mai tare iar fluturii in stomac inca joaca hora. Doresc sa revii mai repede pentru ca sa te simt aproape si al meu (a mea) si ca prima persoana pe care sa o vad dimineata sa fii tu!


 

Cuvinte de dor 3

In vise inca imi apari cu surasul tau inocent, cu ochii tai albastri (caprui etc), cu buzele tale fierbinti cand ma saruti si cu caldura cu care ma protejea-i cand ma cuprindea-i sau ma tinea-i de mana! Te vreau aproape nu doar in vise iubitul meu / iubita mea!


 

Cuvinte de dor 4

Mie dor de noi, mie dor de serile romantice, noptile fierbinti si diminetile fericite alaturi de tine!


 

Cuvinte de dor 5

Stiu ca nu exista placere fara a sti durerea, soare fara nori, intuneric fara lumina sau bine fara rau.  La fel eu nu pot exista fara tine si am nevoie de tine in fiecare clipa a vietuirii fiintei mele! Mii dor draga mea / dragul meu!


 

Cuvinte de dor 6

De fiecare data cand vad o stea, imi doresc sa revii mai repede, de fiecare data cand ma rog, cer ca sa fii langa mine cat mai curand si de fiecare data cand adorm te visez mereu in imbratisarea mea sarutandu-te fierbinte . Esti gandul meu din fiecare secunda!


 

Cuvinte de dor 7

Ai plecat si deja nu te mai pot privi, ai plecat si nu te mai pot atinge, ai plecat si nu te mai pot cuprinde, ai plecat si nu te mai pot saruta, ai plecat si nu te mai pot simti. Insa chiar daca ai plecat, eu continui sa pot sa te iubesc!

Logo Felicit.EU
Felicit.EU © 2019