Cuvinte si felicitari pentru parinti

La fel cum nu ne putem satura de frumusetea stelelor asa nu ne putem satura nici de dragostea parintilor

La fel cum nu ne putem satura de frumusetea stelelor asa nu ne putem satura nici de dragostea parintilor nostri. Voi sunteti cele mai luminoase stele de pe cerul vietii noastre, voi ne-ati luminat si ne luminati mereu cararile prin intortocheatele si intunecatele drumuri ale acestei lumi.

Va suntem recunoscatori si va iubim mult, ai vostri copii…


Dragostea parintilor este cea care ne-a facut sa fim oameni fericiti acum

Dragostea parintilor este cea care ne-a facut sa fim oameni oameni fericiti acum. Dragostea voastra ne incalzeste si ne lumineaza inimile in continuare si infruntam increzatori obstacolele vietii pentru ca stim ca va rugati pentru noi. Ne ve-ti fi mereu sprijin si alinare si la fel ne v-om stradui sa fim si noi pentru voi, iubitii nostri parinti.


Fiind in departare, va mai scriu cite-o scrisoare

Fiind in departare, va mai scriu cite-o scrisoare. Va scriu caci sunut instrainata, si de mama si de tata. Dorul tare ma omoara, de parinti sora si tara. Si viata i-mi e tare complicata, caci sunt tare-indepartata. Mi-e dor de voi dragi parinti, mi-e dor sa vad ce mai faceti. Mi-e dor de casa parinteasca, mi-e dor sa fiu iar fata tatei. Mi-e dor de-o vorba parinteasca, spusa la timpul ei, mi-e dor de-o mina prieteneasca strinsa de ai mei. Mi-e dor de-o imbratisare calda, mi-e dor de piinea prospata. Mi-e dor de apa din fantana, mi-e dor sa fiu un oaspete. Mi-e dor de glasul mamei cald, de vorba dulce a surorii, mi-e dor de sfatul tatei bland. As vrea sa-mi vad nepotii, sa-mi vad cumnatul si vecinii. Sa-mi revad rudele, sa vad cum arde focu-n soba. Mi-e dor sa vad cum aratati, si cum o duceti bine. Mi-e dor sa vad ce-ati mai facut acasa fara de mine. Mi-e dor sa vad cum sunteti astazi… DA chiar de dimineata. Mi-e dor sa va vad mereu veseli si fara lacrimi pe fata.


Un copil fara parinti e o corabie fara vant

Un copil fara parinti e o corabie fara vant, nu va putea ajunge niciodata nicaieri, parintii fara copii sunt un vant in desert, sufla in pustiu si nu ramane nimic in urma lor.


Un cadou de dragoste pentru cei mai minunati parinti

Un cadou de dragoste pentru cei mai minunati parinti. V-ati dedicat viata fericirii copiilor vostri, si nici un cadou, nici un gest, nici un cuvant nu v-ar putea rasplati pentru ceea ce ati facut pentru noi. Va iubim mai mult decat cuvintele o pot spune.


Unii cand spun tata spun munca, iar cand spun mama spun dragoste

Unii cand spun tata spun munca, iar cand spun mama spun dragoste, eu stiu ca ne-ati oferit amandoi si munca si iubire, doar ca tu tata trebuia sa muncesti prea mult ca sa mai ai timp sa ne arati cat ne iubesti, iar tu mama stiai atat de bine sa iubesti incat nu mai observam nimic altceva la tine.

3 thoughts on “Cuvinte si felicitari pentru parinti

 1. Alisiya says:

  Da, cine are parinti care nu si-au batut joc de copii… e bine ca ii are, dar decat sa ai unii ca ai mei care nu au stiut decat sa ma urasca de cand m-am nascut si sa nu ma ajute cu absolut nimic cand am avut nevoie si sa ma zgirneasca de acasa cand le venea lor, mai bine… sa nu ii ai. Sa ai o mama care sa te lase sa mori cand esti bolnav , sa nu se uite nici cu spatele la tine… mai bine singura intre straini caci nu degeaba e vorba aia : mai bine cu strainii faci treaba decat cu rudele… Oamenii care nu sunt legati sufleteste de casa, de parinti, ajung foartte departe , atat in viata cat si la distanta propriu zisa. Cei care sunt cocolositi si iubiti, nu se desprind departe . Cei care nu au dragoste, sunt nevoiti sa plece si sa si-o caute in alta parte daca familia nu e capabila sa le-o ofere.

 2. mariana says:

  Mie dor sa am parinti,am avut dar i-am pierdut. Cand ii ai nu stii sa apreciezi,sa le spui ca ii iubesti sa te bucuri de ei. Acum ma gandesc cum ar fi sa ii am alaturi de mine,sa imi cunoasca cei patru nepoti,sa petrec mai mult timp cu eisa le spun bucuriile si necazurile mele. Ce pacat,!! Vad altioameni ca au parinti si imi da invidia de aia buna ,tristete, melancolie… Va iubesc mult acolo unde sunteti,asteptati-ma ca intrr-o zi ne vom regasi.

 3. NICOLETA says:

  Dragostea parintilor este cea care ne-a facut sa fim oameni fericiti acum

  Dragostea parintilor este cea care ne-a facut sa fim oameni oameni fericiti acum. Dragostea voastra ne incalzeste si ne lumineaza inimile in continuare si infruntam increzatori obstacolele vietii pentru ca stim ca va rugati pentru noi. Ne ve-ti fi mereu sprijin si alinare si la fel ne v-om stradui sa fim si noi pentru voi, iubitii nostri parinti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.