Felicitari botez – colectie de felicitari

Felicitare botez 1

Draba bebelus, stiu ca nu ma intelegi insa stiu ca vei simti urarea mea in care iti urez sa cresti mare, inteligent si norocos! Sa traiesti multi ani fericiti!


Felicitare botez 2

Fie ca acest botez sa aduca in viata copilului protejarea fortelor divine de tot raul in viata, ajutorul de care va avea nevoie in viata si perseverenta de a obtine tot ceea ce isi va dori. Sa va traiasca!


Felicitare botez 3

Draga femeie, te felicit, ai devenit mama. Draga barbat, si pe tine te felcit, ai devenit tata. Iar tu, mica minune ce ai aparut pe pamant, te felicit cu ocazia primelor zile si luni pe pamant, si iti urez sa ai parte de o viata plina de bunatate, sa devii un om maret si cu carte, si sa intemeiezi si tu la randul tau o familie cu care te vei mandri toata viata!


Felicitare botez 4

Va doresc din suflet ca in fiecare zi sa va bucurati si mandriti de noua minune din viata voastra! Sa va traiasca!


Felicitare botez 5

Doresc sa ii urez micului bebe sa aiba parte de tot ce isi va putea imagina in copilarie, tot ce isi va dori la tinerete si tot ce va planui la maturitate. Desigur, toate acestea sa fie conforme dogmelor crestine si bunelor moravuri. Felicitarile mele!


Felicitare botez 6

Mult-asteptata barza in sfarsit a priposit in casa dvs, aducand cea mai firava si scumpa fiinta din viata voastra! Va doresc ca barza sa fi adus si multa sanatate, realizari in toate planurile si un drum asfaltat in viata!


Felicitare botez 7

Felicitari cu sfantul Botez! In aceasta zi in care crestinizati adorasul dvs cu cele sfinte, doresc din inima ca toata viata sa asculte de voi, sa fie un crestin care sa il iubeasca pe Dumnezeu si sa fie un om bun la inima. Deja restul in viata sunt sigur/a ca va obtine, caci a mostenit gene bune de la niste parinti minunati!

Logo Felicit.EU