Felicitare cu ocazia zilei de nastere – Pentru cea mai buna prietena

Felicitare cu ocazia zilei de nastere – Pentru cea mai buna prietena

Dis de dimineata cu un zimbet dulce pe fata vei deschide ochisorii si vei citi acest mesaj. Azi scumpo e ziua ta, mare sarbatoare pentru cei ce te iubesc.

Ai adaugat la bucheul vietii inca un trandafir alb, de ce alb, nu pentru ca iti plac tie, dar pentru ca te reprezinta esti o fata minunata, gingasa si mereu plina de viata, buna la inima, cu simtul umorului, saritoare la nevoie si foarte intelegatoare un ingeras printre noi cei care te avem. Iti urez intii de toate nu bani multi si avere dar sanatate si putere. Caci avindule pe astea vei izbuti in calea vietii.

Sa stii ca ai un suflet mare si cu aceasta vei cistiga multe in viata. Sa porti mereu zimbetul pe fata caci esti atit de dulce cind zimbesti si sa nu permiti tristetii si greutatilor sa-ti intristeze sufletul. Zimbeste cind cei din jur sunt impotriva ta si nu uita ca nu esti singura.

Sa ai parte de multe succese in viata caci stiu ai vise mari si sper ca le vei vedea realizate. In viata ta sa ai mereu in preajma familia si desigur prieteni adevarati, caci alaturi de aceste persoane la sigur vei fi printre primii. Sa fii iubita si sa iubesti si mereu sa intineresti. Sa nu cunosti ce-s lacrimile iubirii, doar sa le versi pe cele ale fericirii. Dar si bani eu iti doresc ca in punga sa ii ai,caci de nu vei sti cu ei ce sa faci, tu zimbeste cheltuii si taci.

Si inca ceva, tu o stii si asa, nu mam gindit nici-o data sa fim prietene, dar uite ca Domnul a facut asa ca sa imi vars pe umarul tau lacrima, si sa-mi cunosti povestea, Ma bucur din suflet ca imi cunosti istoria si ma accepti asa. Tin enorm de mult la tine, te stimez cu toata demnitatea, si indiferent de calea vietii nu te voi uita niciodata. Langa tine am atins majoratul si tot cu tine ma leaga cele mai trasnite momente din viata de adolescenta.

Mai sustinut mereu chiar cind poate erai sigura ca nu voi reusi tu ai zis, „taci ca ma enervezi nu zi asa, ai sa poti, tu nu esti asa” imi plac la nebunie aceste cuvinte caci stiu sunt spuse din inima. Si sa stii ca de multe ori, multe trasnai nu am facut datorita cuvintelor tale. Te iubesc nespus scumpo, si chiar daca e cineva mai presus ca mine in sufletelu tau pai nu ma supar stiu ca eu am un loc chiar daca nui asa vizibil dar e a naibii de ascuns, ca ne leaga multe.

Iti urez un buchetel de fericire cu aroma de iubire improspatat cu picaturi de speranta si legat la codita cu un nod mare mare de succese in viata, te puup dulce si o imbratisare virtuala calda calda, si numai bine.

La Multi Ani Cristinuta „cotea meu asa ai sa rami pe vecie te iubesccccccc”.

Trimisa de Diana pentru Cristina

Logo Felicit.EU