Felicitare de dragoste. Impreuna!

Puișorul meu, am atîtea cuvinte să-ți zic dar nu-mi ajung litere, și cuvinte pentru a-ți spune tot. Sincer vreau atîtea sa-ți spun și să-ți demonstrez încît ma pierd în cuvinte . Dar totuși o să încep cu ceva….

Cîndva cu 2 ani în urmă, m-am îndrăgostit într-o fată, într-o fată care de la prima vedere, de la prima atingere m-a cucerit, atît cu frumusețea sa,cît și cu căldura sa sufletească. M-am îndrăgostit ca de prima iubire, cu niște sentimente pe care nu le-am simțit niciodată pentru nimeni și îi mulțumesc mult că a apărut în viața mea, că mi-a oferit cele mai frumoase momente, că mereu mi-a fost alături și m-a suportat atîta timp, mereu mi-a iertat pașii greșiți și mereu la greu mi-a fost alături.

Nu am să uit niciodată clipa in care ai apărut în viața mea, primul sărut, prima îmbrățișare, primul zîmbet oferit unui celuilalt, prima iarnă, chiar și acea prima strîngere de mîna n-am s-o uit, chiar și prima noastră vizionare a filmului. N-am să uit niciodată nimic ce s-a întîmplat între noi îngeraș.

Am petrecut cele mai frumoase momente din viața mea alături de tine si acum vreau să-ți spun…

Dulcea mea, acum vreau să-ți spun că nu-mi închipui viața fără de tine, fără de prezența ta in fiecare zi. Ești o parte din mine, a doua jumătate a mea fără de care nu aș putea exista. Nu vreau ca să ne despărțim niciodată, vreau să-mi petrec restul zilelor alături de tine.

Te iubesc scumpa mea! TE IUBESC și aș vrea să strig acum, să mă auzi de la tine de acasă. Îți mulțumesc că-mi ești alături, și am mare noroc că am așa o dulceață de fetiță alături. Te iubesc pe zi ce trece tot mai mult, și te simt mai aproape!

Felicitări scumpa mea cu ai noștri 2 anișori, o doamne nu-mi vine a crede, 2 anișori deja împreună, mînă de mînă, corp la corp.

Te adoor scumpa mea, și vreau să ne urez mulți anișori înainte, să fim împreună mereu la bine și la greu, să ne iubim reciproc și să petrecem toate cele mai frumoase momente din viața noastră alături unul de altul.

Te iubesc îngerașul meu, Tot ce am mai bun ești tu. Tu tu tu… tuuuuu !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.