Felicitari cu ocazia zilei de nastere si nu numai

Felicitari cu ocazia nuntii pentru mire si mireasa

Publicat in categoria Felicitari de nunta pentru tineri

1. Acesta este inceputul vostru familar, inceputul unei noi etape din viata voastra, asa ca hai dragi nuntasi sa il sarbatorim cum se cuvinte! Sus paharul, jos amarul!


2. O zi de nastere se serbeaza in fiecare an pe tot parcursul vietii, iar o nunta doar o data in viata! Asa ca scumpi miri, nanasi, rude si prieteni, muzicieni si dansatori, nu va economisiti energiile, toasturile si voia buna! Inchinati sanatosi, dansati cu ardoare si chiuiti mai!


3. Daca ii stimati si iubiti pe miri, nu stati pe scaune, ci haide-ti la dansat o hora impreuna cu toti, caci de azi suntem cu totii rude si prieteni pe viata!


4. Noi toti cei invitati la acest eveniment minunat din viata voastra, va uram sa aveti parte de Casa de Piatra, sanatate, armonie, iubire in familie, intelegere, iar aceasta seara sa se memoreze pentru totdeauna in familia voastra!


5. Un paharel de voie buna, un toast spun sincer din inima, o hora traditionala, dansuri pana dimineata, si doi tineri insuratei impliniti si bucurosi de ce au organizat! Iata asa o nunta imi doresc!


6. Fie ca voia buna, dispozitia de milioane, dorinta de a dansa si energia de chiui pana dimineata sa insoteasca fiecare invitat de la aceasta nunta!


7. Din partea mea va doresc ca viata voastra sa fie precum aceasta nunta – numai veselie, prietenie, frumusete, voie buna, zambete si fericire in inimile celor prezenti!

Crează GRATUIT o FELICITARE animată cu muzică si text http://te.felicit.eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *