Felicitari cu ocazia sosirii noului an scolar

1. Cu ocazia zilei de 1 septembrie, doresc sa felicit toti copiii care pentru prima data pasesc pragul Imparatiei Cunostintelor! Fi-ti bravo, fi-ti sarguinciosi, fi-ti ascultatori si ve-ti fi mereu recompensati cu note bune!


2. Cu prilejul inceputului noului an scolar, doresc sa aduc sincere felicitari elevilor, parintilor si profesorilor! Elevilor le doresc multa pofta de invatatura, parintilor multa rabdare, iar profesorilor intelegere!


3. Fie ca acest prim sunet sa reprezinte pentru dumneavoasta o noua posibilitate pentru a ne demonstra noua tuturor de ce sunteti in stare! Va doresc multa intelepciune, perseverenta si sete de noi cunostinte!


4. Fiind un nou inceput, doresc sa le urez tuturor elevilor o mare sete de carte, o minte agera si dorinta de a avea numai note bune! Iar profesorilor si parintilor, le urez doar doua lucruri – rabdare si toleranta! Felicitari cu sosirea unui nou an scolar!


5. Dragi elevi, ziua de 1 septembrie este in primul rand o sarbatoare dedicata voua, asa ca dores sa va felicit pe voi mai intai! Fie sa aveti parte doar de succese la invatatura incununate cu note bune, noi cunostinte utile si sa va cultivati iubirea fata de carte!


6. Dragi profesori, elevi si parinti! Ziua aceasta este o mare sarbatoare tututor, semnificand un nou inceput de an scolar care aduce cu sine multe asteptari, cunostinte si numaidecat note bune. Fie ca fiecare dintre noi sa fim multumiti de cele realizate cand va suna ultimul sunet! Felicitari!


7. Doresc sa va felicit solemn cu prima zi de scoala! Pentru orice om aceasta zi reprezinta un eveniment important in viata sa, de care isi va aduce aminte peste ani. Se spune ca profesorii sunt cei de al doilea parinti, asa ca scoala joaca un rol imens in educarea si pregatirea unui om pentru viata. Va felicit pe toti si va doresc doar sanatate, reusite in toate, performanta si posibil putin noroc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.