Felicitari cu ocazia sosirii toamnei

1. Toamna este anotimpul recoltei si belsugului, asa ca iti doresc si tie ca acest anotimp sa iti aduca doar bogatie si sa culegi laurii muncii tale!


2. Toamna este ca un ultim zambet al anului, cel mai cald si frumos. Fie ca aceste trei luni sa iti zambeasca din plin!


3. Asa cum este cel mai colorat anotimp, asa iti doresc si eu tie ca in aceasta toamna sa ai parte doar de emotii colorate, trairi surprinzatoare si implinire sufleteasca!


4. Toamna este anotimpul care se aseamana cel mai mult cu sufletul nostru – are si zile senine si calduroase, dar si momente cand frigul si ploaia pun stapanire pe timp. Iti doresc sa inveti de la acest anotimp faptul ca viata nu este doar senina sau posomorata, sa inveti ca dupa ploaie numaiecat va veni soare si sa tii minte ca la fel cum inevitabil dupa toamna vine iarna, asa si dupa noi, va veni o clipa cand nu vom mai fi, asa ca fii om bun si iubeste-ti aproapele!


5. Asa cum frunzele copacilor sunt multicolore, la fel si gandurile omului sunt diverse. Iti urez ca in aceasta toamna sa predomine in mintea ta doar cele mai frumoase si curate ganduri!


6. Venind iarna, se face tot mai frig, asa ca nu uita sa fii mai darnic cu caldura ta sufleteasca fata de cei dragi!


7. Fie ca racoarea toamnei sa te energizeze, soarele senin sa te umple de caldura sufleteasca, ploile acesteia sa te ambitioneze iar culorile diverse sa iti infrumuseteze fiecare clipa din viata ta!

Logo Felicit.EU