Felicitari cu ocazia zilei de nastere – (Septembrie)

Felicitare 1

Stiu deja ca toti de dimineata ti-au urat sanatate, bucurii, realizari pe plan profesional, la studii, dragoste sincera, prieteni adevarati, emotii pozitive si numai cele bune. Eu insa iti doresc numai un singur lucru – ca toate cele dorite de predecisorii mei sa se implineasca! La multi ani!!!

Felicitare 2

Iti doresc sa ti se implineasca toate dorintele pe care le ai anul acesta, caci stiu ca la anul o sa ai altele dar eu o sa-ti urez tot acelasi lucru!


 

Felicitare 3

Iti doresc ca ceea ce e frumos in visele tale sa devina realizate, iar ceea ce e impecabil in gandul tau sa completeze acele vise! La multi anisori!


Felicitare 4
Iti doresc sa ai parte de dragoste adevarata ca si la Romeo si Julieta, cu prieteni adevarati ca si Sherlok Holmes si Doctor Watson, cu dusmani ca si Tom si Jerry si in in general sa ai o viata ca in filme, romane si povesti!

 

Felicitare 5

Acum ca deja este ora 12 de noapte te pot felicita si eu. Iti doresc ca de fiecare data cand va bate clopotul la ora 12 de noapte sa ai deja realizate planurile tale pe ziua trecuta si sa gasesti mereu puteri pentru ziua care tocmai va incepe sa iti realizezi dorintele si visele tale! La multi ani!


Felicitare 6

De ziua ta iti urez din adancul inimii si infasurata cu caldura sufletului meu multa pace interioara, sa te bucuri de fiecare maruntis in viata, sanatatea sa te gazduiasca, prietenii sa te ajute in momentele grele, dragostea ta sa te iubeasca cum n-a iubit pe nimeni si in final sa ai credinta si puterea Domnului a duce la capat orice gand zamislit intr-u binele tau si a celor din jur!


Felicitare 7
In aceasta zi minunata in viata ta iti doresc sa te bucuri mereu de ceea ce ti-a dat Dumnezeu dar cu putere in suflet si in minte sa tinzi si sa obtii ceea la ce visezi sa obtii sau sa devii! La multi ani si la multi bani!
Logo Felicit.EU