Felicitari cu ocazia zilei de nastere

Felicitare pentru ziua de nastere 1

De ziua ta iti doresc ca fiecare in zi sa ai parte de cer senin, iar in fiecare noapte doar de stele, si cand a cadea vreo stea, dorinta pe care o vei pune sa devina realitate. La multi ani!


 

Felicitare pentru ziua de nastere 2

Iti urez ca in fiecare dimineata rasaritul soarelui sa iti aduca doar puteri pentru a-ti urma visele, iar fiecare apus de soare sa te sadisfaca cu indeplinirea acestora!


 

Felicitare pentru ziua de nastere 3

Daca exista ceva mai frumos ca un rasarit de soare, ca o priveliste a valurilor ce ajung la tarm, ca o gura de aer respirata pe varful unui munte, atunci iti doresc ca sa fie al tau! Sa ai parte in viata doar de tot ce e frumos!


 

Felicitare pentru ziua de nastere 4

Iti cadonez aceste flori frumoase, care sa te bucure in aceasta zi deosebita pentru tine! Iti doresc ca fiecare zi din viata ta sa fie la fel de frumoasa si minunata ca aceste petale rosii de trandafir!


 

Felicitare pentru ziua de nastere 5

La aceasta masa bogata la care ne-am adunat noi astazi, inchin acest pahar de sampanie in cinstea omagiatei noastre / omagiatului nostru, pentru ca acestuia sa i se indeplineasca toate visele si sa aiba parte doar de realizari bune!


 

Felicitare pentru ziua de nastere 6

O sa inchin acest pahar in primul rand pentru sanatatea ta, apoi pentru aceea ca parintii tai sa fie mereu mandri de tine, sa ai parte doar de dragoste reciproca si prieteni adevarati. Iar restul, is sigur ca vei obtine, caci esti o persoana puternica si perseverenta. La multi ani!


 

Felicitare pentru ziua de nastere 7

Iata s-a mai scurt un an in viata ta. Fie ca fiecare zi de nastere sa semnifice o noua fila in viata ta, tot mai plina de realizari frumoase si vise implinite!

 

Logo Felicit.EU