Felicitari cu sosirea primaverii. De martisor

Felicitare cu sosirea primaverii 1

Astfel cum natura odata cu venirea acestui anotimp se trezeste la viata, capata culoare si puteri, asa iti doresc si eu tie odata cu venirea primaverii sa iti reimprospatezi fortele, sperantele si visele! Iti urez sincere felicitari cu aceasta ocazie!


Felicitare cu sosirea primaverii 2

Iti doresc sa ai parte de o primavara calda, multe bucurii si impliniri si nu in ultimul rand daca viata ti-i gri, sa capete multa culoare!


Felicitare cu sosirea primaverii 3

Sa dea Domnul sa ai parte de o primavara insorita, linistita si plina de realizari frumoase! 


Felicitare cu sosirea primaverii 4
La fel cum razele soarelui poate mangaia orice om, la fel cum murmurul izvoarelor poate linisti orice persoana, la fel doresc ca acest nou anotimp sa iti dea noi viziuni si puteri in a indeplini ce iti pui in gand mereu! Felicitari cu 1 martie!


Felicitare cu sosirea primaverii 5

Vezi ca ghiocelul prin frig, zapada si vant isi face loc ca de intai martie sa infloreasca. Astfel iti doresc si eu ca sa ai perseverenta ca prin orice greutati si obstacole nu ai avea in viata, sa ajungi pana la sfarsit sa obtii ceea ce iti doresti cu adevarat! Felicitari cu intai martie!


Felicitare cu sosirea primaverii 6

Haide-ti dragi prieteni, odata cu sosirea primaverii sa ne cadonam cate un martisor si sa il purtam toata luna martie, ca la sfarsit sa ne punem o dorinta care cu voia lui Dumnezeu speram ca se va indeplini! La multi ani!


Felicitare cu sosirea primaverii 7

Sper ca acest mesaj de martisor prin care iti trimit numai voie buna, caldura in suflet, credinta in inima si speranta in cuget sa se indeplineasca! Deasemenea doresc sa iti cadonez un martisor si toata luna martie sa il vad la pieptul tau, ca in sfarsit sa ne punem amandoi cate o dorinta! Felicitari cu 1 martie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.