Felicitari cu ziua de nastere

Felicitare 1

Fie ca ziua de azi sa fie cea mai fericita zi din viata ta. Si fie ca ziua de maine sa fie si mai fericita decat cea de azi!

Fiecare an este o carte cu 365 de pagini goale. Creaza in fiecare zi o capodopera, folosind toate culorile vietii… si in timp ce scrii, zambeste! La multi ani!

La multi ani!!!


 

Felicitare 2

Chiar daca viata nu e asa cum o doresti,chiar daca cei pe care ii iubesti te mai supara,iarta si uita, zambeste si bucura-te alaturi de noi care iti dorim astazi „La multi ani!”,cele mai frumoase ganduri de bine si sanatate.

La multi ani!


 

Felicitare 3

LA MULTI ANI” Eu iti doresc iubire.O viata minunata si multa fericire sa nu plangi niciodata,sa nu stii de necaz sa fii mereu frumoasa si dulce ca sa nu cunosti durerea si nici amaraciunea sa ii respecti pe toti,sa te respecte lumea, familia sa-ti fie frumoasa si unita sa nu ai vreun motiv sa fii nemultumita, sa-ti fie portofelul mereu umplut cu bani, iar eu te las zambindu-ti un sincer LA MULTI ANI!


Felicitare 4

O floare de ziua ta Intr-o gradina inmiresmata ma plimb si-o floare imi zambeste. O alta floare mai frumoasa ca-i ziua ta imi aminteste. M-aplec sa rup firava floare ca sa ti-o daruiesc, o strang in brate si-o sarut si simt apoi cat te iubesc! Dar floarea iute se ofileste si nu pot sa ti-o dau asa, deci singurul dar e un „La Multi Ani” din partea mea!


Felicitare 5

La multi ani! Domnul sa iti de-a de toate sanatate, fericire si bucurie alaturi de cei dragi tie.Fie sa ai zile luminate, multa dagoste si intelegere, trup sanatos si minte luminata.Sa fii mereu bucuros si dragasos…

LA MULTI ANI!

Logo Felicit.EU