Felicitari de 8 martie. Colectie de felicitari pentru mama

Felicitari de 8 martie. Colectie de felicitari pentru mama

Felicitare de 8 martie 1

A fi mama este idealul la care tinde si trebuie sa ajunga orice femeie! Numai atunci cand o femeie devine mama, numai atunci ea simte ca traieste cu adevarat pe acest pamant!


Felicitare de 8 martie 2

Intr-o familie, cel mai pretios cadou al tatalui fata de copii sai ii sa isi iubeasca sotia pana la adanci batranete!


Felicitare de 8 martie 3

Se spune ca o mama isi tine adorasul in brate cateva luni, de mana cativa ani, insa inima nu-i sa drumul copilului sau toata viata!


Felicitare de 8 martie 4

Mama este un cuvant care e considerat un ideal in ochii copiilor, o raza de soare in al sotului si o continuare a vietii pe pamant, in ochii parintilor ei!


Felicitare de 8 martie 5

Primul inger si cel care se gandeste la noi si la bine si la rau este desigur mama noastra. Doar ea, indiferent daca suntem alaturi sau nu, saraci sau bogati, copii sau deja maturi, ne iubeste fara incetare! La multi ani, draga mama!


Felicitare de 8 martie 6

Spunea odata Grigore Vieru ca mama este inceputul tuturor inceputurilor. Inafara ca sunt perfect deacord cu cele spuse, eu doresc sa mai adaug de la mine, draga mama, ca iti multumesc ca nu doar ca mi-ai dat viata, ci de faptul ca m-ai facut om si ori de cate ori am nevoie, stiu ca tu mereu ma vei ajuta! Te iubesc mama!


Felicitare de 8 martie 7

Se spune ca un barbat isi iubeste sotia cel mai bine, iubita cel mai pasional, insa mama cel mai mult!


Felicitare de 8 martie 8

In viata mama poate lua locul oricarei persoane, fie ea medic, profesor sau orice altceva. Insa nimeni niciodata nu ii poate lua locul mamei!


Felicitare de 8 martie 9

Oricat nu ne-am contrazice, insa mai maret si sincer ca iubirea unei mame fata de copii sai nu exista! Sa dea Domnul sa traiesti mereu, draga mama!

Logo Felicit.EU