Felicitari de 8 martie. Felicitari pentru mame, femei

Felicitare de 8 martie 1

Ziua de 8 martie inseamna mai mult decat a sarbatori cu flori si cadouri ziua femeii si a mamei. Aceasta zi semnifica ziua in care noi, barbatii, de orice varsta trebuie sa elogiem femeiile si sa le multumim pentru ca ne dau viata, ne nasc copiii nostri si ne sunt alaturi pe tot parcursul vietii noastre!


Felicitare de 8 martie 2

Pentru cat de minunate, fermecatoare, interesante si iubitoare sunteti, voua femeilor nu ajunge sa va dedicam doar o zi in an, cea de 8 martie! Ar trebui ca fiecare zi sa fie precum aceasta, deoarece fara voi, femeile, viata nu are sens pentru noi barbatii pe acest pamant!


Felicitare de 8 martie 3

Nu exista zi in care sa nu imi amintesti cat esti de cugetata, frumoasa si deosebita. Esti cea mai buna fiinta de pe pamant!


Felicitare de 8 martie 4

Nu exista pe lume un zambet mai frumos ca al tau, un sarut mai dulce si o privire mai fermecatoare ca a ta! La multi ani de 8 martie!


Felicitare de 8 martie 5

Femeia este ca un trandafir, frumoasa si pasionala ca si petalele, dar si incapatinata si rea cateodata ca si spinii. In aceasta zi iti doresc sa fii mereu ca petalele vii pentru cei dragi, iar pentru cei care iti vor sta in cale, sa fii precum spinii trandafirilor! Felicitari!


Felicitare de 8 martie 6

Noi, barbatii, ar trebui zilnic sa-i multumim lui Dumnezeu ca a creat-o pe Eva din coasta lui Adam. Anume dupa aceasta, Adam a inceput a trai cu adevarat! Astfel si noi, in prezent, traim cu adevarat doar cand impartasim toate bucuriile, realizarile, dar si tristetile cu o femeie! Va iubim, dragi femei!


Felicitare de 8 martie 7

Multe minuni si miracole exista atat pe pamant, cat si in univers. Insa cea mai mare capodopera a creatiunii este anume femeia! Asa ca de Ziua femeii va aduc sincere felicitari frumoasele si scumpele noastre femei!


Felicitare de 8 martie 8

In aceasta zi va doresc ca armonia, atmosfera acestei zile si eleganta sa va insoteasca mereu si pretutindeni. Si cum este si inceput de primavara, va mai urez ca frumusetea florilor si bucuria de astazi sa ramana permanent in sufletele voastre! Felicitari cu ocazia zilei de 8 martie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.