Felicitări de 8 Martie pentru femeie

Felicitare 125

Daca n-ai fi…
Daca n-ai zimbi…
Daca n-ai exista…
Daca n-ai cinta…
Nici viata n-ar fi,
Nici noapte , nici zi,
Nici prunci pe pamint,
Nici soare, nici vint…
Nimic nu ar fi, fara tine Sa stii…
Felicitari cu 8 martie !

Felicitare 125

Pentru cat de minunate, fermecatoare, interesante si iubitoare sunteti, voua femeilor nu ajunge sa va dedicam doar o zi in an, cea de 8 martie! Ar trebui ca fiecare zi sa fie precum aceasta, deoarece fara voi, femeile, viata nu are sens pentru noi barbatii pe acest pamant!

Felicitare 125

Nu exista zi in care sa nu imi amintesti cat esti de cugetata, frumoasa si deosebita. Esti cea mai buna fiinta de pe pamant!

Felicitare 125

Nu exista pe lume un zambet mai frumos ca al tau, un sarut mai dulce si o privire mai fermecatoare ca a ta! La multi ani de 8 martie!

Felicitare 125

Femeia este ca un trandafir, frumoasa si pasionala ca si petalele, dar si incapatinata si rea cateodata ca si spinii. In aceasta zi iti doresc sa fii mereu ca petalele vii pentru cei dragi, iar pentru cei care iti vor sta in cale, sa fii precum spinii trandafirilor! Felicitari!

Felicitare 125

Noi, barbatii, ar trebui zilnic sa-i multumim lui Dumnezeu ca a creat-o pe Eva din coasta lui Adam. Anume dupa aceasta, Adam a inceput a trai cu adevarat! Astfel si noi, in prezent, traim cu adevarat doar cand impartasim toate bucuriile, realizarile, dar si tristetile cu o femeie! Va iubim, dragi femei!

Felicitare 125

Multe minuni si miracole exista atat pe pamant, cat si in univers. Insa cea mai mare capodopera a creatiunii este anume femeia! Asa ca de Ziua femeii va aduc sincere felicitari frumoasele si scumpele noastre femei!

Felicitare 125

In aceasta zi va doresc ca armonia, atmosfera acestei zile si eleganta sa va insoteasca mereu si pretutindeni. Si cum este si inceput de primavara, va mai urez ca frumusetea florilor si bucuria de astazi sa ramana permanent in sufletele voastre! Felicitari cu ocazia zilei de 8 martie!

Felicitare 125
Felicitare 125
Felicitare 125
Felicitare 125
Felicit.EU © 2019