Mesaje de 8 Martie

Felicitare 121

Spunea odata Grigore Vieru ca mama este inceputul tuturor inceputurilor. Inafara ca sunt perfect deacord cu cele spuse, eu doresc sa mai adaug de la mine, draga mama, ca iti multumesc nu doar ca mi-ai dat viata, ci de faptul ca m-ai facut om si ori de cate ori am nevoie, stiu ca tu mereu ma vei ajuta! Te iubesc mama!

Felicitare 121

In viata mama poate lua locul oricarei persoane, fie ea medic, profesor sau orice altceva. Insa nimeni niciodata nu ii poate lua locul mamei! Te iubesc scumpa mea mamica!

Felicitare 121

Oricat nu ne-am contrazice, insa mai maret si sincer ca iubirea unei mame fata de copii sai nu exista! Sa dea Domnul sa traiesti mereu, draga mama!

Felicitare 121

Pentru cat de minunate, fermecatoare, interesante si iubitoare sunteti, voua femeilor nu ajunge sa va dedicam doar o zi in an, cea de 8 martie! Ar trebui ca fiecare zi sa fie precum aceasta, deoarece fara voi, femeile, viata nu are sens pentru noi barbatii pe acest pamant!

Felicitare 121

Nu exista zi in care sa nu imi amintesti cat esti de cugetata, frumoasa si deosebita. Esti cea mai buna fiinta de pe pamant!

Felicitare 121

Nu exista pe lume un zambet mai frumos ca al tau, un sarut mai dulce si o privire mai fermecatoare ca a ta! La multi ani de 8 martie!

Felicitare 121

Femeia este ca un trandafir, frumoasa si pasionala ca si petalele, dar si incapatinata si rea cateodata ca si spinii. In aceasta zi iti doresc sa fii mereu ca petalele vii pentru cei dragi, iar pentru cei care iti vor sta in cale, sa fii precum spinii trandafirilor! Felicitari!

Felicitare 121

Noi, barbatii, ar trebui zilnic sa-i multumim lui Dumnezeu ca a creat-o pe Eva din coasta lui Adam. Anume dupa aceasta, Adam a inceput a trai cu adevarat! Astfel si noi, in prezent, traim cu adevarat doar cand impartasim toate bucuriile, realizarile, dar si tristetile cu o femeie! Va iubim, dragi femei!

Felicitare 121

Multe minuni si miracole exista atat pe pamant, cat si in univers. Insa cea mai mare capodopera a creatiunii este anume femeia! Asa ca de Ziua femeii va aduc sincere felicitari frumoasele si scumpele noastre femei!

Felicitare 121

In aceasta zi va doresc ca armonia, atmosfera acestei zile si eleganta sa va insoteasca mereu si pretutindeni. Si cum este si inceput de primavara, va mai urez ca frumusetea florilor si bucuria de astazi sa ramana permanent in sufletele voastre! Felicitari cu ocazia zilei de 8 martie!

Felicitare 121
Felicitare 121
Felicit.EU © 2019