Mesaje de 8 Martie

Felicitare 121

O felicit pe cea mai iubită și dragă femeie care merită tot ce e mai bun în această lume. Îți doresc ca soarele să îngenuncheze în fața bunătății tale, vântul să te slujească datorită sincerității tale, luna să te asculte din cauza înțelepciunii tale. Îți doresc fericire cât pământul. Îți doresc ca ochii tăi, asemeni unor stele, să lumineze de fericire, iar în suflet să fie liniște. Felicitări cu ocazia zilei de 8 martie, mămico!

Felicitare 121

Draga mea, iubita și gingașa mamă, fie ca izvoarele curgătoare să ducă cu ele plictiseala și tristețea ta. Fie ca bucuria să înflorească în viața ta împreună cu primele frunze de primăvară. Fie ca fericirea să devină la fel de mare și caldă ca soarele de primăvară. Îți doresc să zâmbești mereu, să ne încălzești lumea cu mâinile și cu inima ta. Nu te întrista niciodată și ține minte că dragostea mea pentru tine nu are limite, exact ca cerul deasupra noastră. Felicitări!

Felicitare 121

Dragă mămică, în prima sărbătoare de primăvară, te felicit din inimă ca pe cea mai importantă femeie din viața mea! Fie ca primele raze de soare să te încălzească, să-ți dea puteri și sănătate. Îți doresc cât mai multe motive de bucurie, zâmbete, întâlniri plăcute și multă fericire!

Felicitare 121

Te felicit cu ocazia zilei de 8 martie, draga mea mămică! Îți doresc doar zile fericite, doar momente de bucurie, doar noutăți bune, doar vorbe frumoase, doar îmbrățișări sincere, doar rezultate de succes în orice faci. Mama, sănătate îți doresc și armonie în suflet.

Felicitare 121

Iubita noastră fiică! Noi te îmbrățișăm, te sărutăm dulce și din tot sufletul îți dorim să fii mereu fericită, pentru că nimeni altcineva nu o merită așa cum o meriți tu. Ai adus în viața noastră atâta bucurie, zâmbete, frumusețe și bunătate. Fie ca în viața ta aceste emoții să se întoarcă îndoit! La mulți ani, scumpa noastră!

Felicitare 121

Scumpa mama,
Iti multumesc ca m-ai crescut,
Iti multumesc ca m-ai educat,
Iti multumesc ca ai crezut
In mine si mai indrumat.
Iti multumesc ca ma certai,
Si in viata des ma corectai,
Caci daca nu erai tu, mama
Viata imi era mai o drama.

Felicitare 121

Mama – cel dintai cuvant, cel mai dulce zambet, cel mai sincer suflet, cel din urma vis. Cea mai dulce voce, cea mai grea durere, cea mai mandra floare, cea mai scumpa carte.

Felicitare 121

Mami, te iubesc, pentru mine esti unica, esti primavara mea insorita! Prima data cand am deschis ochii, te-am vazut pe tine MAMA.  Acum ca m-ai crescut sunt fericita ca mi-ai dat viata si vreau sa iti multumesc! Te iubesc si te port in suflet si in gind mereu!

Felicitare 121

Precum sunt florile gingase, soarele luminos, apele limpezi si izvoarele cristaline, asa sa fii tu, mamica draga, buna, inteleapta si frumoasa!

Felicitare 121

Un joc al clopoteilor de ghiocei,
Culori ce scalda orizontul,
Un zambet cristalin de copilas
Mi-aduc aminte, de tine, draga mama!

Felicitare 121

Iti sunt recunoscatoare pentru faptul ca m-ai iubit neconditionat si ca ai avut grija de mine toata viata, iti sunt recunoscatoare pentru ca iti pasa de viata mea, pentru ca ai mereu o vorba buna pentru mine cand lucrurile merg rau. Iti urez o zi plina de voie buna si sper ca dragostea mea sa iti umple viata la fel cum dragostea pe care mi-ai purtat-o tu a umplut-o pe a mea.

Felicitare 121

Mama – lacrima tarzie, vesnica icoana, inger de-naltare, candela aprinsa!
Candela a vietii, care nu se stinge, care lumineaza si pe veci vegheaza!
Mama este fiinta aleasa de Dumnezeu pentru a-i fi reprezentanta pe pamant.

Felicit.EU © 2019