Felicitari de Halloween

Felicitare de Halloween 1

In noaptea aceasta vezi sa nu deschizi usa la necunoscuti, sa inchizi bine ferestrele si sa nu stingi lumina pana dimineata. Doar e Halloween, ai grija!


Felicitare de Halloween 2

Pazeste-te bine ca noaptea aceasta inspaimantatoare duhurile cele rele iti vor cauza casa ta… pentru a intra taman in dovlecelul tau!


Felicitare de Halloween 3

Iti urez sa ai parte de o noapte plina de adrenalina, emotii puternice si numai trairi care vor ramane peurma amintiri de nota 10! Happy Halloween!


Felicitare de Halloween 4

Pazeste-te caci pentru tot ce ai facut in tot anul, acum vei primi rasplata! Asa ca nu uita sa-ti gatesti cosuletul pentru a primi o duzina de dulciuri, biscuiti si urari frumoase din partea vecinilor si prietenilor!


Felicitare de Halloween 5

Vezi dupa 12 noaptea sa acoperi orice oglinda pentru a nu vedea nici o fantoma, lumina in casa sa nu o stingi iar usile si ferestrele sa le inchizi bine pentru a nu intra vreun duh in casa ta! Scary Halloween!


Felicitare de Halloween 6

Iti doresc ca acest Halloween sa iti aduca doar farse infricosator de hazlii si o multime de faze comise alaturi de prietenii tai!


Felicitare de Halloween 7

Gaseste-ti un costum potrivit, machiaza-te reusit, umpleti cosul cu dulciuri si alte bunatati si haide cu noi sa terorizam vecinii cu un „Ne dati ori nu ne dati?!”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.