Felicitari de Halloween

Felicitare de Halloween 1

In noaptea aceasta vezi sa nu deschizi usa la necunoscuti, sa inchizi bine ferestrele si sa nu stingi lumina pana dimineata. Doar e Halloween, ai grija!


Felicitare de Halloween 2

Pazeste-te bine ca noaptea aceasta inspaimantatoare duhurile cele rele iti vor cauza casa ta… pentru a intra taman in dovlecelul tau!


Felicitare de Halloween 3

Iti urez sa ai parte de o noapte plina de adrenalina, emotii puternice si numai trairi care vor ramane peurma amintiri de nota 10! Happy Halloween!


Felicitare de Halloween 4

Pazeste-te caci pentru tot ce ai facut in tot anul, acum vei primi rasplata! Asa ca nu uita sa-ti gatesti cosuletul pentru a primi o duzina de dulciuri, biscuiti si urari frumoase din partea vecinilor si prietenilor!


Felicitare de Halloween 5

Vezi dupa 12 noaptea sa acoperi orice oglinda pentru a nu vedea nici o fantoma, lumina in casa sa nu o stingi iar usile si ferestrele sa le inchizi bine pentru a nu intra vreun duh in casa ta! Scary Halloween!


Felicitare de Halloween 6

Iti doresc ca acest Halloween sa iti aduca doar farse infricosator de hazlii si o multime de faze comise alaturi de prietenii tai!


Felicitare de Halloween 7

Gaseste-ti un costum potrivit, machiaza-te reusit, umpleti cosul cu dulciuri si alte bunatati si haide cu noi sa terorizam vecinii cu un „Ne dati ori nu ne dati?!”!

Logo Felicit.EU
Felicit.EU © 2019