Felicitari de Mos Nicolae

Feliciatare de Mos Nicolae 1

Odata cu aceasta sarbatoare sfanta si mult asteptata de copii, Sfantul Nicolae, sa dam startul sarbatorilor de iarna, care iti doresc sa iti aduca numai caldura si armonie in casa, pace in suflet, dragoste in inima si multe multe bucurii!


Feliciatare de Mos Nicolae 2

O duzina de daruri si bucurii iti doresc eu tie de Mos Nicolae! Nu uita insa sa iti pui dorinta in ajunul acestei sarbatori pentru a primi cadourile dorite! La multi ani!


Feliciatare de Mos Nicolae 3

E ajunul Sfantului Nicolae, deci lustruiesteti ghetutele sau ciorapelul din cui si pregateste-te de darul mult asteptat!


Feliciatare de Mos Nicolae 4

Nu-ti doresc ca Mos Nicolae sa-ti aduca nuieluse, caci stiu ca ai fost cuminte tot anul acesta, in schimb doresc sa iti aduca visul tau mult dorit intruchipat in cadoul din desaga sa!


Feliciatare de Mos Nicolae 5

Cu ocazia sarbatorii Sfantului Nicolae, iti urez ca acesta sa-ti aduca pe langa cadoul mult asteptat, si o imensa portie de emotii pozitive, fericire in clipele petrecute langa cei dragi si desigur multa dragoste in suflet!


Feliciatare de Mos Nicolae 6

De Mos Nicolae iti doresc sa ai parte tot anul imprejur de mult noroc, realizari din cele mai grandioase, momente de fericire si peste un an sa ai parte de cele mai frumoase amintiri pe care iti doresc sa le traiesti anul care vine!


Feliciatare de Mos Nicolae 7

Iti urez ca Sfantul Nicolae sa-ti aduca doar sanatate, bunatate in inima si lumina in cuget!

One thought on “Felicitari de Mos Nicolae

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.