Felicitări de nuntă, aniversarea nunții pentru mire

Felicitare 130

Dragul meu fiu, ai devenit soț și capul familiei tale, iar eu te felicit pe tine și pe soția ta minunată cu ocazia nunții. Vă doresc, dragi copii, ca relația voastră să nu cunoască fisuri, ca familia voastră să fie puternică, iar fericirea să fie veșnică. Inimile să vă fie pline de iubire, iar viitorii mei nepoți să fie sănătoși și minunați.

Felicitare 130

Te felicităm, băiatul nostru, cu ocazia nunții! A venit ziua în care îți legi viața de o altă persoană. Te felicităm și îți dorim fericire, soția să-ți devină cel mai apropiat om de pe pământ, iar dragostea voastră să dureze veșnic.

Felicitare 130

Scumpul nostru fiu, ai devenit atât de matur, de independent. Astăzi îți formezi propria familie. Suntem mândri de tine și vrem să vă dorim, tinerei familii, bunăstare, fericire, armonie. Viața voastră de familie să amintească de valuri calme, care să vă aducă o mulțime de emoții plăcute. Nu vă certați, găsiți întotdeauna un compromis, fiți nu doar soți și soție, dar și cei mai buni prieteni, iar atunci uniunea voastră va dura secole.

Felicitare 130

Te felicit, fiule, cu această ocazie importantă, ziua nunții tale. Îți doresc să fii cel mai bun soț și un tată minunat. Familia ta să fie puternică și fericită, totul să fie bine și minunat între voi. Vă doresc pace în casă, dragoste, căldură, bucurii.

Felicitare 130

Dragul meu fiu, astăzi este o zi importantă pentru tine, astăzi te-ai ales cu propria familie, în care, sper eu, vei deveni pilonul principal, un adevărat lider. Vă doresc, ție și nurorii mele, o căsnicie fericită, sentimente frumoase și dragoste nemărginită.

Felicitare 130

Dragul meu fiu! Acum suntem liniștiți. În viața ta a apărut femeia care îți va găti, va fi alături de tine în zile fericite și mai puțin vesele, va deveni mama copiilor tăi și îți va da sfaturi înțelepte. Ai grijă de soția ta și prețuiește-o, iar ea îți va răspunde cu aceeași monedă. Fiți fericiți!

Felicitare 130

Intotdeauna traiti clipa prezenta. Pretuiti-va unul pe altul si pretuiti fiecare moment in care sunteti impreuna. Fericirea si lumina isi vor gasi calea spre voi.

Felicitare 130

Treziti-va in acelasi timp. Beti o cafea impreuna la primele ore linistite ale diminetii. Priviti rasaritul soarelui inainte de a pleca la munca. Incepeti aceasta casatorie cu mici ritualuri care va aduc impreuna si nimic nu va va putea desparti. Va doresc toata fericirea din lume. Felicitari!

Felicitare 130

V-ati legat inimile si soarta! Va uram ca viata voastra sa fie mai frumoasa ca zorii zilei, mai senina decat cerul si mai profunda decat oceanul! Va dorim sa traiti in asa fel incat in fiecare seara sa puteti spune: „a fost mai frumos decat ieri”!

Felicitare 130

Nimeni nu va poate promite numai zile senine. Nimeni nu va poate promite ca nu veti plange niciodata sau ca nu ve-ti cunoaste suferinta… dar putem sa va promitem ca daca va veti pastra dragostea puternica, daca veti fi intelepti si rabdatori, daca veti ramane impreuna la greu, atunci veti trece peste orice. Nunta fericita si casa de piatra!

Felicit.EU © 2019