Felicitări de nuntă, aniversarea nunții pentru mireasă

Felicitare 129

Fiica noastră, te felicităm cu ocazia acestui eveniment important. Fie ca soțul tău să te protejeze mereu, iar familia voastră să fie puternică și fericită. Draga noastră, îți dorim ca, asemeni tradiției, soțul să fie capul familiei, iar tu gâtul, pentru că acolo unde se întoarce gâtul se va întoarce și capul. Dumnezeu să vă apere căsnicia de neplăceri și invidie, iar destinul să vă trimită doar noroc și bunăstare.

Felicitare 129

O felicit pe scumpa noastră fiică cu ocazia nunții! Te vom ține minte mereu ca o elevă care a pășit în clasa întâi, cu fundițe în păr, dar asta nu înseamnă că nu ne bucurăm de nunta ta. Fii fericită alături de soțul tău și fie ca în viața voastră să nu apară neplăceri, ci doar bucurii.

Felicitare 129

Draga noastră fiică, ești astăzi cea mai frumoasă mireasă din lume! Suntem fericiți să vedem ochii tăi strălucitori , zâmbetul tău sincer și suntem emoționați să vedem cât de gingaș îți ții soțul de mână. Dorim familiei voastre să fie puternică și prietenoasă. Iubiți-vă, respectați-vă, aveți grijă unul de celălalt. Fii înțeleaptă, răbdătoare, o soție grijulie, iar soțul să-ți fie puternic, iubitor și fidel. Fericire vă doresc!

Felicitare 129

Scumpă fiică! Astăzi este o zi specială pentru tine – îți formezi propria familie. Vă doresc, ție și soțului, să păstrați iubirea și peste ani și să acumulați respect unul față de celălalt, să fiți răbdători. Dragoste și înțelegere, copii sănătoși și frumoși!

Felicitare 129

Draga noastră fiică, a venit ziua pe care o visează toate fetele. Rochie albă, inele de logodnă, mire iubitor… Fie ca viața voastră împreună să fie plină de înțelegere, și cu fiecare an care trece să fii sigură de alegerea pe care ai făcut-o.

Felicitare 129

Draga noastră, scumpă și iubită fiică, te felicităm, pe tine și soțul tău, cu ocazia nunții voastre. Fie ca familia voastră să devină puternică, fiecare zi să vă aducă bucurie și fericire, iar fiecare an petrecut împreună să deschidă în fața voastră noi perspective. Între voi să fie mereu înțelegere și dragoste. Ginerele nostru, ai grijă de fiica noastră și de familia ta. Înțelegere și dragoste vă dorim, dragii noștri, pace și bunăstare în casă.

Felicitare 129

Scumpă fiică, astăzi este o zi minunată – ziua nunții tale. Ai devenit soție, ai devenit apărătoarea căminului familial. Vă felicit, pe tine și pe soțul tău. Fie ca drumul vostru împreună să fie presărat cu flori, bucurii și fericire. Fie ca în viața voastră să aibă loc doar evenimente fericite, iar familia voastră să fie mereu puternică și prietenoasă.

Felicitare 129

Scumpa noastră fiică, astăzi ești cea mai frumoasă mireasă din lume! Suntem fericiți să vedem ochii tăi luminoși, zâmbetul tău, să vedem cât de gingaș îți ții soțul de mână. Vă dorim să fiți o familie puternică și prietenoasă. Iubiți-vă, respectați-vă, aveți grijă unul de celălalt. Fii înțeleaptă, răbdătoare, o soție grijulie, iar soțul să-ți fie puternic, iubitor și fidel. Fericire vă doresc!

Felicitare 129

Intotdeauna traiti clipa prezenta. Pretuiti-va unul pe altul si pretuiti fiecare moment in care sunteti impreuna. Fericirea si lumina isi vor gasi calea spre voi.

Felicitare 129

Treziti-va in acelasi timp. Beti o cafea impreuna la primele ore linistite ale diminetii. Priviti rasaritul soarelui inainte de a pleca la munca. Incepeti aceasta casatorie cu mici ritualuri care va aduc impreuna si nimic nu va va putea desparti. Va doresc toata fericirea din lume. Felicitari!

Felicitare 129

V-ati legat inimile si soarta! Va uram ca viata voastra sa fie mai frumoasa ca zorii zilei, mai senina decat cerul si mai profunda decat oceanul! Va dorim sa traiti in asa fel incat in fiecare seara sa puteti spune: „a fost mai frumos decat ieri”!

Felicitare 129

Nimeni nu va poate promite numai zile senine. Nimeni nu va poate promite ca nu veti plange niciodata sau ca nu ve-ti cunoaste suferinta… dar putem sa va promitem ca daca va veti pastra dragostea puternica, daca veti fi intelepti si rabdatori, daca veti ramane impreuna la greu, atunci veti trece peste orice. Nunta fericita si casa de piatra!

Felicit.EU © 2019