Felicitări cu ocazia nunții

Felicitari si cuvinte frumoase cu ocazia casatoriei

Felicitare 13

Fie ca casnicia voastra sa devina exemplu pentru generatiile ce vor veni dupa dvs!

Felicitare 13

Eu personal va urez doar doua lucruri: iubire si credinta. Cu ajutorul iubirii sunt sigur ca ve-ti aduce pe pamant niste copii minunati, ve-ti fi o familie unita si va ve-ti iubi pana la adanci batranete. Iar cu ajutorul credintei deja sunt sigur ca ve-ti trece peste orice greutati in viata si ve-ti invata sa iertati si iubiti aproapele mai mult ca pe voi insiva! Sa aveti parte de o casnicie fericita!

Felicitare 13

Fiecare persoana isi are jumatatea sa pe pamant. Privindu-va pe voi, imi dau seama ca voi va-ti gasit deja, reprezentand deja un intreg! Asa ca eu va urez din suflet ca niciodata si pentru nimic in lume sa nu lasati ca unitatea voastra sa se destrame. Casa de piatra!

Felicitare 13

Noi, rudele si prietenii vostri, dar si Dumnezeu, suntem martorii iubirii voastre ce o celebrati si o incununati in aceasta zi! Va dorim din suflet casa de piatra si numai realizari frumoase si copii de care sa va mandriti!

Felicitare 13

In primul rand, va doresc ca rodul casniciei voastre sa aduca pe pamant noi fiinte, de care sa va mandriti mai apoi. In al doilea rand, doresc ca pasiunea cu care va priviti acum in ochi, sa nu dispara niciodata. Si, in al treilea rand, stiind ca nu exista casnicii perfecte, va doresc ca orice obstacol nu v-ar aparea in cale, sa i-l treceti impreuna si sa continuati sa va respectati, intelegeti si iubiti! Casa de piatra!

Felicitare 13

Chiar daca tu, mire, si tu, mireasa, in viata aceasta ve-ti mai fi invitati la un dans de catre alte persoane, niciodata sa uitati valsul casatoriei voastre de astazi si cine reprezinta partenerul vostru in fiecare zi! In rest, doresc ca in casnicia voastra sa cante muzica de bucurie in fiecare zi!

Felicitare 13

In viata fiecarui cuplu mereu vin mici suparari, cateodata reprosuri, uneori necazuri si pe alocuri nelinistiri. Insa eu va doresc ca mereu sa vina doar armonie, cateodata iar fluturi in stomac, uneori emotii ca la prima intalnire si pe alocuri momente nebune si fericite in doi! Casa de piatra!

Felicitare 13

Nici o funie, lant sau altceva nu va poate uni mai mult decat iubirea care va leaga in aceasta zi de maxima importanta pentru voi. Odata ce intemeiati o familie, fie ca aceasta sa fie una unita la bine si la greu, pentru totdeauna!

Felicitare 13

Retineti ca in fata altarului, acum, primiti o binecuvantare din partea lui Dumnezeu nu doar pentru toata viata, ci pentru totdeauna, in a va ajuta mereu la bine si la greu, a va sprijini, iubi, a da nastere urmasilor vostri si a constitui pe vecie o familie plina de credinta, iubire si armonie! Fiti fericiti!

Felicitare 13

Primiti dragi miri din partea mea acest cadou, stiu ca dragostea voastra merita mai mult de la toti invitatii, insa de la noi mai putin, de la Dumnezeu mai mult! Sanatate si familie trainica!

Felicitare 13

Odata ce a-ti spus fiecare dintre voi „Da” in fata lui Dumnezeu, preotului, ofiterului de stare civila si a tuturor invitatilor, sa stiti ca va unit pe vecie funiile dragostei si lanturile respectului persoanei iubite! Noi, toti, suntem martorii iubirii voastre si va dorim din suflet casa de piatra!

Felicitare 13

Sa tineti minte mereu vorbele „daca dragoste nu e, nimic nu e” – caci atunci cand ve-ti intampina greutati in familie, sa va aduceti aminte de aceasta zi in care v-ati unit destinele si a-ti ales sa aveti de acum in colo o cale comuna prin care doar impreuna ve-ti izbuti sa treceti! Va doresc din suflet sa aveti parte doar de realizari frumoase, copii frumosi, nepoti cuminti, vise realizate si o batranete linistita in doi!

Felicit.EU © 2019