Mesaje și felicitări de nunta - lungi

Felicitare 13

Îl felicit pe cel mai deștept și frumos, cel mai minunat și fermecător mire. Din suflet îți doresc să fii un soț fidel și un apărător de nădejde pentru familia ta, un familist adevărat. Viața de familie să fie fericită și prosperă, iar în casa voastră să domnească bucuria și dragostea.

Felicitare 13

Dragul meu om, astăzi, în ziua nunții tale, vreau să te felicit din inimă și să îți doresc fericire în viața de familie. Să îți respecți jumătatea și să te bucuri de această zi, pentru că azi, în sfârșit, o vei numi soția ta. Te felicit cu ocazia acestei zile minunate!

Felicitare 13

Îl felicit pe mirele minunat, frumos și vesel. Îți doresc ca viața de familie să fie fericită și frumoasă, ca soția să te iubească și să te prețuiască, în casă să domnească bucuria și pacea, iar tu să fii un apărător al familiei și un soț fidel.

Felicitare 13

Te felicit! De azi înainte nu ești doar un bărbat, dar capul familiei tale. În ziua nunții îți doresc din suflet să trăiești în pace și înțelegere cu soția, să reușiți să treceți de toate neplăcerile împreună, să vă dăruiți o lume de iubire și fericire.

Felicitare 13

Îl felicit pe mirele drag cu ocazia acestui eveniment important. Familia ta să-ți fie refugiu, iar casa să fie plină de iubirea soției și râsul copiilor minunați. Confort vă doresc, fericire și bunăstare.

Felicitare 13

Îl felicit pe mire cu ocazia acestui pas important în viață, cu ocazia nunții sale cu această minunată fată. Îți doresc să fii un adevărat apărător al familiei tale, un soț minunat și un familist fericit. Viața de familie să fie plină de bucurii mici și mari, iubire sinceră și bunătate.

Felicitare 13

Astăzi ai devenit nu doar soț, dar președintele familiei tale. Te felicit cu ocazia nunții și vreau să îți doresc să construiești un zid din piatră pentru familia ta care să vă ocrotească de toate neplăcerile și invidia celor din jur. Fii un erou adevărat pentru apropiații tăi și dăruiește iubire. Să nu se stingă focul pasiunii și romantismul cu soția ta minunată, iar în casă să vă apară cât de curând copii minunați și drăgălași.

Felicitare 13

Te felicit cu ocazia nunții. Ai devenit soț și capul familiei. Îți doresc puteri, încredere, scopuri importante în acest statut. Familia ta să fie fericită, iar viața de familie să fie plină de emoții colorate și sentimente pasionale. Îți doresc ca soția să fie gingașă, iar în casă să fie bunăstare și mereu sărbătoare.

Felicitare 13

Te felicit cu ocazia nunții și îți doresc să fii cel mai bun și iubitor soț, cel mai de nădejde și mai fidel apărător al familiei tale fericite. Soția să te răsfețe cu surprize plăcute, iar viața de familie să îți deschidă noi orizonturi ale succesului.

Felicitare 13

Te felicit, dragă mire, cu ocazia acestui eveniment important – nunta ta. Îți doresc ca această zi să fie una memorabilă, ca amintirile despre nunta ta să fie plăcute. Să îți amintești mereu cu gingășie de Oficiul Stării Civile, de rochia soției tale, de momentul în care i-ai pus pe deget inelul de căsătorie și i-ai jurat iubire veșnică. Viață frumoasă vă doresc!

Felicitare 13

Mireasă minunată, fermecătoare și unică, astăzi este sărbătoarea ta, este ziua constituirii familiei tale, în care tu vei fi, neapărat, o regină pentru regele tău. Vă felicit și vă doresc din inimă să vă completați, să prețuiți fiecare moment și să nu simțiți răceală și nepăsare în inimi.

Felicitare 13

Tu ești cea mai frumoasă și gingașă mireasă. Frumusețea ta luminează totul în jur. Fie ca aceasta să se înmulțească. Îți doresc fericire multă, ca focul iubirii să fie mereu viu în inima ta. Îți doresc să păstrezi cu onoare căldura familiei, iar uniunea voastră să fie tot mai puternică din an în an!

Felicit.EU © 2019