Felicitari la botez. Felicitari pentru nou nascut

Felicitare pentru botez 1

Sa-i uram numai cele bune noului nascut! Sa dea Domnul sa aiba parte de o viata ca in povesti, fara greutati si numai cu realizari frumoase!


Felicitare pentru botez 2

In primul rand multa sanatate noului nascut, iar in al doilea rand sa ajunga un baiat/o fata de care voi dragi parinti sa fiti mandri!


Felicitare pentru botez 3

Scumpi parinti, care deja sunteti mama si tata al acestui miracol dat de Dumnezeu in viata voastra, va urez ca acest copil sa creasca ca Fat-Frumos, sanatos, voios, destept si nororcol! Sa va traiasca!


Felicitare pentru botez 4

In aceasta zi importanta a botezului nou-nascutului, ii urez ca Sfantul Duh, Dumnezeu, maica Domnului si toti Sfintii sa aiba in grija si paza acest copil si fie ca sa il inconjoare pe tot parcursul vietii numai cele bune, iar cele rele sa il inconjoare!


Felicitare pentru botez 5

Primind acest botez, urez copilului sa aiba mereu parte de lumina Domnului in momentele cand calea i se va parea intunecata!


Felicitare pentru botez 6

Atat vou, dar mai ales noului nascut va doresc din inima numai sanatate, fericiri, bucurii, realizari mari in viata, iar nazbatiile din viitor al copilului sa aduca doar zambete pe chipul dvs! Numai bine!


Felicitare pentru botez 7

Primind harul lui Dumnezeu in aceasta zi speciala, ii urez bebelusului ca sa creasca un copil ascultator, grijuliu fata de parinti, cu note bune la scoala si mai apoi cand va deveni mare sa isi intemeieze o familie trainica, un business infloritor si numai bine!

Logo Felicit.EU
Felicit.EU © 2019