Felicitari pentru botez si nou nascuti

1. Noi dorim din toata inima ca fiica / fiul dvs sa fie intalnit/a mereu in viata cu bratele deschise, mintea sa ii lumineze calea si sa aleaga mereu drumul cel bun, iar persoanele ce il vor inconjura sa fie persoane care sa il/o iubeasca si respecte. Sa va traiasca!


2. Dorim sa va uram adorasului vostru multa putere, agerime si perseverenta in calatoria lui prin viata, iar voua va dorim multa rabdare si ajutor in cresterea si educarea unui om de valoare! Mult succes!


3. Iti doresc scump bebelus o viata cu multa sanatate, noroc, voie buna si putine griji, nevoi si probleme. Fie ca Dumnezeu sa te binecuvanteze, iar ingerul tau sa te aiba in paza mereu!


4. Botez fericit scump copil, dragi parinti si stimati invitati! Acestui copilas ii doresc tot binele din lume, parintilor ca sa ajunga sa fie mandru de el, iar noua, invitatilor doresc sa ajungem mereu sa ne bucuram ca avem o astfel de persoana printre rude si prieteni!


5. Draga adoras, iti doresc sa cresti mare, voinic, frumos, iubit si respectat de toata lumea si sa ajungi sa ii faci fericiti pe persoanele pe care le ai si le vei avea alaturi. La multi ani!


6. De ziua botezului tau, noi, parintii tai iti dorim multa sanatate, fericire, sa cresti un copil mare si voinic, ascultator si dornic de carte! Te iubim mult adorasul nostru!


7. Aceasta zi in care esti botezat este a doua zi cea mai insemnata din viata ta, dupa ziua in care te-ai nascut. Iti urez ca in viata sa ai parte doar de zile insemnate si sarbatoare!

Logo Felicit.EU
Felicit.EU © 2019