Felicitari pentru mama de ziua de nastere

Felicitare pentru mama 1

Esti prima persoana care ma vazut pe lume, esti prima persoana careia i-am dedicat primul cuvint, esti prima persoana care m-a tinut de mina cind am facut primii pasi, esti prima persoana care a stat langa mine cind m-am dus prima zi la scoala, esti prima persoana care suna doctorul cind ma imbolnaveam…

Pentru tot si toate esti prima persoana din inima mea! La multi ani !!!


 Felicitare pentru mama 2

Mama, ce as putea sa-ti daruiesc de ziua ta cand nimic din lumea asta nu poate rasplati dragostea ta, nimic nu m-ar putea rascumpara de la tine.

Eu nu vreau sa ma rascumpar eu doresc sa iti raman datooare pentru tot restul vietii, pentru tot  restul vietii sa ma straduiesc sa-ti rasplatesc iubirea…

Precum sunt florile gingase, soarele luminos, apele limpezi si izvoarele cristaline, asa sa fii tu, mamica draga, buna, inteleapta si frumoasa! In tot restul vietii sa ai parte numai de noroc, sanatate, fericire si bucurii.

Chiar daca nu pot fi acolo, sunt alaturi de tine cu tot sufletul meu si iti trimit acest buchet de bucurii, sanatate si fericire ! Te iubesc mult mami, mii si mii de pupici!! LA MULTI ANI!!

Logo Felicit.EU