Felicitari pentru parinti

1. Se spune ca primii si cei mai adevarati prieteni in viata sunt anume parintii. Ei mereu vor pune interesele si viata ta inaintea lor si vor face tot posibilul ca tu sa ai de toate. Asa ca nu uita sa iti iubesti parintii pentru ceea ce fac pentru tine!


2. Va multumesc dragi parinti pentru tot sprijinul pe care mi l-ati oferit, pentru mainele de care m-am tinut cand invatam sa fac primii pasi, pentru primele cuvinte invatate, pentru caietele si rechizitele scolare, pentru primii bani de buzunar, pentru sfaturile de viata cand aveam nevoie – pentru tot!


3. Chiar daca nu am spus-o niciodata, doresc sa stiti scumpi parinti ca ma mandresc ca am asa o mama iubitoare si grijulie, si asa un tata intelept si muncitor! Ii multumesc lui Dumnezeu ca m-am nascut anume in aceasta familie!


4. Voi fi mereu recunoscator pentru cei sapte ani de acasa pe care mi i-ati oferit si m-ati educat cu bunatate, intelepciune si morala! Aceasta reprezinta adevarata baza a unui om de valoare in ziua de azi! Va multumesc!


5. Se spune ca parintii ti-i da Dumnezeu, iar prietenii ti-i alegi singur. Doresc sa ii multumesc lui Dumnezeu ca am cei mai iubitori, grijulii, buni si intelegatori parinti din lume!


6. Scumpi parinti, va multumesc ca m-ati educat, ca mi-ati aratat drumul corect in viata, m-ati invatat sa fiu recunoscator pentru tot ce imi ofera viata si sa nu ma dau batut niciodata. Va iubesc enorm!


7. Va multumesc din suflet pentru copilaria de nota zece pe care mi-ati oferit-o. Daca as avea ocazia sa ma intorc inapoi in trecut, nu as schimba nimic, caci a-ti fost niste parinti perfecti!

Logo Felicit.EU
Felicit.EU © 2019