La mulți ani - mesaje pentru ziua de naștere

Felicitare 5

Dragul meu bunic, nepoata ta te felicită cu ocazia zilei de naștere. Dragul meu, din inimă îți doresc să nu îmbătrânești, dar să rămâi pentru cei apropiați un exemplu de putere, liniște și bărbăție. Dragul meu, îți doresc sănătate, ani mulți și fericiți de viață, bucurii și inspirație pentru suflet.

Felicitare 5

Bunicule, te felicit și îți doresc să rămâi mereu la fel de puternic, tare, iubitor de viață încă mult-mult timp. Mă mândresc cu tine, te iubesc, vreau să-ți seamăn și iau exemplu de la tine cu plăcere. La mulți ani, dragul meu!

Felicitare 5

Astăzi este una din cele mai așteptate și minunate zile, ziua în care omul principal ești tu. Dragul meu bunic, tu ești pentru mine exemplu de urmat, mândria mea, puterea mea, sprijinul meu. Nu mai sunt alții ca tine! Tu îmi dai speranță și încredere, înțelepciune și susținere morală, iar pentru asta îți sunt recunoscător. De tine sunt legate atâtea momente fericite, care mi-au făcut copilăria extraordinară. Bunicule, tu ești eroul meu și vreau să îți doresc ani mulți de viață și sănătate. Ține minte – tu ești o stâncă, așa și rămâi. La mulți ani! Sunt fericit să fiu nepotul tău!

Felicitare 5

Îl felicit cu ocazia zilei de naștere pe bunicul meu drag. Îți doresc să rămâi la fel de puternic, sănătos, bun, iubitor și iubit, un bărbat adevărat. Tu ești idolul meu. Să fie totul bine la tine, liniște și pace în suflet, bucurii, fericire, pozitiv și zâmbete. Vreau ca în fiecare an, de ziua ta, să ne adunăm la această masă și să spunem aceleași cuvinte. La mulți ani!

Felicitare 5

Dragă bunicule, din suflet te felicit cu ocazia zilei de naștere și îți strâng mâna strâns. Îți mulțumesc pentru tot ce m-ai învățat, experiența ta m-a ajutat de mai multe ori în viață. Îți doresc ani mulți de viață, sănătate, noi scopuri și dorințe pe care neapărat să le îndeplinești. Sper că vom petrece împreună încă multe zile plăcute, în care să-mi povestești istorii utile și interesante.

Felicitare 5

Iubitul meu bunic! Astăzi vrem să te felicităm cu ocazia zilei de naștere ca pe cel mai bun prieten, un tovarăș de joacă ce ne ajută mereu cu un sfat bun. Îți mulțumesc, bunicule drag, pentru căldura ta, bunătatea ta pe care ne-o dăruiai nouă, nepoților, în fiecare zi. Asta deși nu reușeam să ne vedem atât cât ne-am fi dorit. Te felicităm din inimă și te cuprindem strâns!

Felicitare 5

Îl felicităm cu ocazia zilei de naștere pe dragul, unicul, cel mai în vârstă membru de familie – bunicul. Rămâi la fel de sportiv, suplu, aventurier, vesel. După plecările în pădure, coșul să fie plin cu ciuperci și pomușoare, iar pungile – cu pește. Lejeritate, putere, fericire.

Felicitare 5

Bunicule, la mulți ani! Îți doresc optimism, putere, succes și inspirație. Să ții minte doar ce e mai bun și să ți se întâmple doar lucruri frumoase. Fiecare zi să fie fericită, iar sănătate să ai cât lumea. Îți doresc nu să crești cu un an ci să întinerești cu sufletul și inima.

Felicitare 5

Îți mulțumesc pentru grijă și experiența pe care ne-ai transmis-o nouă, nepoților tăi! Să ai viață lungă și să ne bucuri cu optimismul tău pentru că atunci când suntem împreună tu întinerești, îți vin puterile și fug undeva anii de viață. Suntem bucuroși că îți dăruim această putere, energie și că putem cunoaște lumea împreună! Fie ca sănătatea și mintea să ne permită să fim împreună încă mulți ani! Îți dorim să simți bucuriile vieții, să-ți pui obiective în față spre care să mergi cu încredere! Cu cât mai multe obiective îți vei propune cu atât mai plină va fi viața ta, iar noi te vom ajuta în asta!

Felicitare 5

Bunicul meu! Mă închin în fața înțelepciunii tale, cărunția ta vorbește atât de mult despre viața ta deloc ușoară. Dă-mi voie să mulțumesc destinului pentru faptul că ai reușit să-ți formezi și să îți aperi familia de toate nenorocirile. Dacă nu te nășteai tu în ziua respectivă, nu eram noi. Primește cele mai sincere și calde felicitări din partea mea. Îți doresc sănătate, bucurii, noroc și confort. Viața ta este o mare, la fel de imprevizibilă, ba e cu valuri multe, va e liniștită. Fie ca marea ta să se liniștească și să vină zilele calde și fericite. Domnul să te aibă în pază încă mulți ani! Felicitări!

Felicitare 5

Dragul meu și iubitul meu bunic, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Ai avut multe asemenea sărbători, ai trăit multe, dar nu pierzi interesul către viață și lume. Admir puterea ta, înțelepciunea și dragostea de viață!

Felicitare 5

Se spune că nepoții sunt mai iubiți decât copiii. Știind relația noastră, bunicule, această afirmație nu are nevoie să fie demonstrată: de față sunt iubirea sinceră și înțelegerea. Dă-mi voie de ziua ta să îți doresc sănătate pentru zeci de ani înainte, bună dispoziție întotdeauna și toate cele bune.

Felicit.EU © 2019