Felicitări zi de naștere Bunicii

Felicitare 95

Iubita, draga mea, cea mai scumpă bunică din lume! A mai trecut un an, în cadrul acestui an mi-ai dăruit dragostea, îngrijirea, atenția și răbdarea ta! Te felicit prețioasa mea cu această zi, îți doresc ca ochii tăi să fie plini cu lacrimi doar de bucurie și fericire, niciodată nimic să nu te doară, chiar și cele mai nesemnificative dureri să nu-ți întunece viața. Fie ca în sufletul tău să fie în armonie și dragostea Dumnezeiască. Îți doresc ca Dumnezeu să te binecuvânteze cu pace și liniște sufletească, bucurie și fericire! Să știi că ești foarte mult iubită și pur și simplu de neînlocuit, iubita mea bunicuță! La mulți ani!

Felicitare 95

Bunico, Felicitări cu Ziua de naștere! Tu – ești  încurajarea mea constantă de la naștere. Îmi amintesc cu căldură și gingășie acele momente, pe care le-am petrecut împreună. Tu mi-ai fost și dascăl, și ajutor și prietenă. Sănătate bunico, ai grijă de tine. Astfel mulți ani înainte vom dărui fiecăruia fericirea comunicării.

Felicitare 95

O felicit cu ziua de naștere pe bunica mea iubită! Mereu ai dăruit căldura ta, afecțiune și sensibilitate față de toți nepoții. Eu îți doresc să nu te îmbolnăvești, de asemenea să te bucuri de viață, să te menții în formă mulți ani și să întâmpini apariția nepoților. La mulți ani!

Felicitare 95

Bunicuțo, tu păstrezi tradițiile familiei noastre și ne cunoști din fașă pe fiecare, vreau, ca tu iubito, mereu să poți zbura într-un moment la oricare etaj, să răspunzi trecătorilor: ” Vă înșelați, eu am cu 25 ani mai mulți”! și niciodată să nu te atingi de tonometru.

Felicitare 95

Iubită bunică, te felicităm cu ziua de naștere! În această zi îți mulțumim pentru nopțile nedormite, pe care le-ai petrecut alături de pătucurile noastre, pentru toate poveștile magice, pe care ni le povesteai, pentru plăcintele cu care ne serveai! Mulțumim pentru dragostea și căldura, pe care ne o dăruiești tuturor. La mulți ani!

Felicitare 95

Scumpă, cea mai iubită bunică, în această zi importantă venim să-ți dorim fericire, bunăstare și liniște sufletească. Fie ca vecinele să te invidieze privind cum te joci cu nepoții fotbal pe terenul de joacă. Din partea noastră flori, sănătate, onoare și respect! La mulți ani!

Felicitare 95

Bunică, în acest jubileu frumos, vrem să îți amintești doar cele mai excepționale zile din viața ta neliniștită, dar în același timp, minunată. Fie ca bolile să te ocolească, fie ca dispoziția ta să fie mereu tânără și optimistă. La mulți ani!

Felicitare 95

Felicitări cu sărbătoarea pentru buna, grijulia bunicuță. Îți dorim fericire, sănătate. Fie ca vecinele să te invidieze, când te zăresc în preajma a cinci nepoți și cinci strănepoți. Fie ca în casă mereu să miroase aroma plăcintelor. Tu ești un model de înțelepciune, generozitate și îngrijire. La mulți ani!

Felicitare 95

Dragă și iubită bunică, de ziua ta de naștere, vreau să îți urez sănătate, tinerețe veșnică și viață lungă. Vreau să nu te întristezi niciodată de anii care au trecut, să te bucuri de succesul tău, în creșterea copiilor și nepoților, iar noi vom încerca să contribuim la acest lucru din tot sufletul.

Felicitare 95

Draga mea bunică! Te felicit cu ocazia zilei de naștere! În această zi frumoasă și plină cu soare pentru toți noi, vreau să îți doresc sănătate de fier, putere, stare pozitivă de spirit și bună dispoziție. Fii mereu așa cum ești: veselă, blândă și plină de viață. Îți doresc ca inima să-ți bată tare doar din motive de bucurie. Fie ca lacrimile să-ți curgă doar de fericire, iar sufletul să-ți cânte când va simți ce se întâmplă în jur. Draga mea, îți doresc să fii înconjurată mereu de rude și oameni apropiați, să-ți fie răsplătită pe deplin truda și dragostea care ne-o porți. Fii fericită, bunicuța mea dragă, o meriți pe deplin!

Felicitare 95

Cea mai scumpă și minunată bunică, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Numai bucurii, fericire, sănătate, tot ce e mai bun îți doresc! Fiecare zi să îți aducă numai vești frumoase, iar buna dispoziție să nu te părăsească! Te felicit, bunică!

Felicitare 95

Felicitări bunica mea iubită cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc sănătate, mulți ani de viață, putere, energie, fericire, pace, bunătate. Să-ți încălzească mereu sufletul grija celor dragi. Îți mulțumesc mult pentru dragostea pe care ne-o porți, pentru sprijinul care ni-l oferi și pentru sfaturile bune pe care ni le dai.

Felicit.EU © 2019