Felicitări zi de naștere femei

Felicitare 102

Frumoasa mea, fie ca pielea ta fină să fie sărutată doar de cel care te merită, fie ca ochii tăi minunați să nu cunoască ce înseamnă lacrimile, iar mâna ta să o ia doar cel care nu-i va da drumul niciodată. Fie ca urechile tale să audă doar complimente, iar piciorușele tale să meargă doar pe drumuri acoperite cu petale de trandafir. La mulți ani, draga mea.

Felicitare 102

Frumoasa mea, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc să fii atrăgătoare, grațioasă, seducătoare și să rămâi la fel de sensibilă, bună și corectă. Îți doresc ca în această zi să ai parte de o minune, să ți se îndeplinească cea mai mare dorință. Tot ce-i mai bun, draga mea, fericire nemărginită și dragoste pasională! La mulți ani!

Felicitare 102

Te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc fericire, sănătate, căldură și lumină sufletească, dragoste, gingășie și energie pozitivă! Să radiezi mereu de fericire și să îți îndeplinești întotdeauna scopurile puse. Îți mai doresc să ai în viață omul care va fi gata să facă totul pentru tine. La mulți ani!

Felicitare 102

Te felicit cu ocazia zilei de naștere! Fii mereu la fel de frumoasă, gingașă și feminină. Îți doresc să fii înconjurată mereu de zâmbete sincere, prieteni adevărați și de o atmosferă de poveste. Fie ca munca să-ți aducă numai stare de bine, iar viața s-o trăiești cu plăcere! Fii fericită și nu uita să te bucuri de viață pe deplin!

Felicitare 102

Ce poți să-i urezi unei femei gingașe și frumoase de ziua ei? Desigur, sănătate, liniște și iubire. O viață fericită, alături de persoanele dragi. La mulți ani! Fie ca acest an să-ți aducă un ocean de sentimente plăcute și emoții!

Felicitare 102

La mulți ani! Fie ca cerul să fie mereu senin, în suflet primăvară, în cap o adiere ușoară, pe umăr o geanta Gucci, pe picioare pantofi Louboutin, cercei cu diamante în urechi, în mâini un buchet mare de flori, în buzunare – fericire. Și de asemenea alături să-l ai pe cel care îți va aduce toate astea la picioare!

Felicitare 102

De ziua ta de naștere, îți doresc să fii iubită de bărbatul tău, pentru copii tăi – să fii un exemplu bun, pentru părinți și prieteni – sprijin și cea mai bună în lucrul pe care îl faci. Și în același timp să rămâi întotdeauna minunată, uimitoare și fermecătoare. La mulți ani!

Felicitare 102

Dragă [nume], felicitări cu ziua de naștere! În această zi frumoasă vreau să-ți urez un lucru: zâmbetul să-ți lumineze mereu fața atât în momente de bucurie cât și în momente mai puțin fericite. Când o femeie zâmbește, reușește să treacă peste orice, are succes nu doar în carieră dar și în dragoste. Zâmbetul este arma noastră – a femeilor. Așadar fie ca orice zi să fie o mică sărbătoare, iar tu mereu să ai un motiv pentru a zâmbi! La mulți ani!

Felicitare 102

Scumpa noastră! În ziua ta de naștere, dorim din tot sufletul să te felicităm și să-ți urăm tot ce este mai bun și minunat, ce se poate întâmpla în această viață. Fie ca drumul tău în viață să fie plăcut și ușor, să întâlnești în cale doar oameni care vor aduce în viața ta iubire, pace și căldură. Te rugăm să rămâi la fel de frumoasă și fermecătoare mereu! La mulți ani!

Felicitare 102

Tu – ești un exemplu viu al unei femei adevărate, care încălzește toată lumea din jurul ei cu căldură și lumină. În ziua în care te-ai născut, natura s-a bucurat, pentru că s-a născut o femeie adevărată! Te iubim foarte mult și îți dorim să sărbătorești zeci de zile de naștere, rămânând în același timp tânără, sănătoasă, fericită, frumoasă și atrăgătoare. La mulți ani!

Felicitare 102

De ziua ta de naștere Scumpa noastră, permite-ne să-ți urăm dragoste și fericire fără limite, sănătate ție, copiilor tăi și nepoților. Fie ca orice zi să fie însorită și plină de motive pentru a zâmbi. La mulți ani!

Felicitare 102

Astăzi cea mai minunată ființă din lume își sărbătorește ziua de naștere. Chiar și florile te invidiază pentru farmecul tău, păsările cântătoare admiră vocea ta iar primăvara sa mutat cu traiul în ochii tăi. Permite-mi să-ți urez în această zi frumoasă, să rămâi mereu tânără și elegantă, să nu te dezamăgești niciodată și să ai în preajmă doar prieteni adevărați și devotați. La mulți ani!

Felicit.EU © 2019