Felicitări zi de naștere fiicei

Felicitare 99

Iubita mea fiică, la mulți ani! Îți doresc să fii mereu sănătoasă, bună, deșteaptă, atrăgătoare, înfloritoare! Fie ca viața ta să fie plină de fericire și bucurie, iar cerul deasupra capului să fie întotdeauna senin!

Felicitare 99

Fie ca lumea din jurul tău mereu să strălucească ca un miracol. Fiecare zi trăită să fie ca dintr-o poveste. Tu ești cea mai frumoasă, minunată și deșteaptă fiică din lume. Mereu să rămâi la fel de blândă, înțelegătoare, bună și lumea îți va răspunde la fel. Te iubesc și mă mândresc că am pe această lume un înger atât de frumos. La mulți ani, fetița mea!

Felicitare 99

Scumpa mea, pentru mine această sărbătoare este cea mai importantă și minunată din lume, pentru că eu mereu voi ține minte cum te-am luat pentru prima dată în brațe, cum am sărutat mânuțele tale micuțe. La mulți ani, soarele meu. Îți doresc ca în viața ta ziua de ieri – să fie întotdeauna bună, ziua de azi – sa fie întotdeauna fericită iar ziua de mâine – întotdeauna promițătoare. Fiica mea, să fii mereu bucuroasă, iubită și pozitivă. Fie că iubirea mea față de tine și credința pe care o am să te ajute să treci peste orice obstacole, fie ca succesul să te ajute să ți se îndeplinească toate dorințele. La mulți ani!

Felicitare 99

La mulți ani, fetița mea dulce. Ziua în care ai apărut în viața mea, a rămas mereu în memorie ca cea mai minunată sărbătoare. Draga mea, astăzi îți doresc ca toate dorințele tale să se îndeplinească. Să reușești să obții ce este al tău, fie ca stăruința și insistența ta să te ducă spre câștig, în vârful succesului. Iar eu mereu te voi ajuta, te voi asculta și te voi susține. Să știi că sunt fericită să fiu mama ta, și te iubesc foarte, foarte mult. Bucuria mea, fii sănătoasă, atrăgătoare, frumoasă și iubită.

Felicitare 99

Fetița, prințesa, zâna, regina mea! Felicitări cu ocazia acestei zile magice, ziua ta de naștere! Eu îți doresc, fiica mea – fermecătoare, să ai în viață doar momente fericite pline de bucurie și emoții pozitive, să ai parte doar de prieteni adevărați. Fie ca copilăria să lese o urmă luminoasă în amintirile tale. La mulți ani

Felicitare 99

Dragă noastră fiică, La mulți ani! Îți dorim numai zile colorate și luminoase, evenimente uluitoare, și desigur să ți se împlinească cele mai frumoase și dorite vise, mereu să crezi în tine și să ai parte doar de surprize uimitoare. Să te bucuri de emoții sincere și sentimente adevărate, oameni minunați în calea ta și cât mai multe minute fericite petrecute alături de persoanele dragi.

Felicitare 99

Iubita mea fiică, mă mândresc că ai o combinație din cele mai bune calități pe care trebuie să le aibă o femeie: bunătate, afecțiune, sensibilitate și toate acestea sunt completate cu o frumusețe deosebită și o dispoziție uimitoare. Îți doresc să întâlnești un bărbat adevărat, care va fi la fel de perfect ca tine. La mulți ani!

Felicitare 99

Scumpa mea fetiță, La mulți ani! Îți doresc doar zile însorite, numai clipe plăcute, cele mai călduroase și frumoase urări, un ocean de fericire. Fie ca toate dorințele să ți se îndeplinească, mereu să ai o dispoziție pozitivă și emoții pline de bucurie, să ai parte de sprijinul părinților, de susținerea rudelor și a prietenilor.

Felicitare 99

Fetița mea iubită, când tu zâmbești – inima mea se umple cu lumină, atunci când ești veselă – sufletul meu strălucește. Fericirea ta îmi face lumea din ochii mei mai frumoasă și luminoasă. Fii fericită draga mea, să ai mereu parte de iubire și succes în toate. La mulți ani!

Felicitare 99

Fetița lui tata, La mulți ani! În curând vei crește și vei deveni din mica mea prințesă – o frumoasă domnișoară, îți vei găsi un cavaler adevărat și vei părăsi casă părintească. Fie ca alegerea pe care o vei face să fie cât mai corectă, fericirea să fie întotdeauna prezentă în viața ta, să nu uiți niciodată de părinți, și ține minte că casa în care mereu vei fi așteptată și iubită – există. Te iubim!

Felicitare 99

Astăzi fiica noastră cea frumoasă și deșteaptă, își sărbătorește ziua de naștere. Și chiar dacă nu are atât de mulți ani, deja strălucește de frumusețe, este amabilă și încrezută în sine. Fie ca în viața ta scumpa noastră, totul să meargă așa cum îți plănuiești, necazurile să te ocolească, iar aripile îngerașului tău să te protejeze de primejdii. La mulți ani!

Felicitare 99

Scumpa mea fiică! Țin minte și acum prima ta zi de naștere, de parcă a fost chiar ieri, când tu ai fost o minune mică ce radia bucurie pentru părinții tăi. Acum ești o domniță matură, care face primii pași în propria viață. Desigur noi, nu te mai ducem de mână așa cum o făceam câțiva ani în urmă, dar să știi că în spatele tău mereu este și va fi un sprijin din partea dragilor tăi părinți. La mulți ani, scumpa noastră!

Felicit.EU © 2019