Mesaje de la multi ani pentru fiica mea

Felicitare 99

Iubita mea fiică, mă mândresc că ai o combinație din cele mai bune calități pe care trebuie să le aibă o femeie: bunătate, afecțiune, sensibilitate și toate acestea sunt completate cu o frumusețe deosebită și o dispoziție uimitoare. Îți doresc să întâlnești un bărbat adevărat, care va fi la fel de perfect ca tine. La mulți ani!

Felicitare 99

Scumpa mea fetiță, La mulți ani! Îți doresc doar zile însorite, numai clipe plăcute, cele mai călduroase și frumoase urări, un ocean de fericire. Fie ca toate dorințele să ți se îndeplinească, mereu să ai o dispoziție pozitivă și emoții pline de bucurie, să ai parte de sprijinul părinților, de susținerea rudelor și a prietenilor.

Felicitare 99

Fetița mea iubită, când tu zâmbești – inima mea se umple cu lumină, atunci când ești veselă – sufletul meu strălucește. Fericirea ta îmi face lumea din ochii mei mai frumoasă și luminoasă. Fii fericită draga mea, să ai mereu parte de iubire și succes în toate. La mulți ani!

Felicitare 99

Fetița lui tata, La mulți ani! În curând vei crește și vei deveni din mica mea prințesă – o frumoasă domnișoară, îți vei găsi un cavaler adevărat și vei părăsi casă părintească. Fie ca alegerea pe care o vei face să fie cât mai corectă, fericirea să fie întotdeauna prezentă în viața ta, să nu uiți niciodată de părinți, și ține minte că casa în care mereu vei fi așteptată și iubită – există. Te iubim!

Felicitare 99

Astăzi fiica noastră cea frumoasă și deșteaptă, își sărbătorește ziua de naștere. Și chiar dacă nu are atât de mulți ani, deja strălucește de frumusețe, este amabilă și încrezută în sine. Fie ca în viața ta scumpa noastră, totul să meargă așa cum îți plănuiești, necazurile să te ocolească, iar aripile îngerașului tău să te protejeze de primejdii. La mulți ani!

Felicitare 99

Scumpa mea fiică! Țin minte și acum prima ta zi de naștere, de parcă a fost chiar ieri, când tu ai fost o minune mică ce radia bucurie pentru părinții tăi. Acum ești o domniță matură, care face primii pași în propria viață. Desigur noi, nu te mai ducem de mână așa cum o făceam câțiva ani în urmă, dar să știi că în spatele tău mereu este și va fi un sprijin din partea dragilor tăi părinți. La mulți ani, scumpa noastră!

Felicitare 99

Scumpa mea fiică! La mulți ani! Dacă aș putea chiar acum, te-aș strânge strâns în brațe și te-aș săruta din toată inima, pentru că tu ești scumpul meu copilaș. Dacă ai ști cât de mult te iubesc, și cât de mult îți doresc doar binele. Nici cu un cuvânt nu poate să descrie sentimentul meu părintesc față de tine, și aș dori să îl simți și tu. Din toată inima aș vrea să crești la fel de deșteaptă, emoțională, o fată frumoasă așa cum ești și acum.

Felicitare 99

Dragă fiică, astăzi este cea mai importantă zi din viața mea, ziua ta de naștere. Atunci când ai apărut pe această lume, ai devenit cel mai frumos cadou din viața mea. Și azi vreau să-ți doresc cele mai frumoase complimente. Fie ca ochii tăi să strălucească de bucurie, deoarece pentru mine cel mai important lucru din lume este să fii fericită. La mulți ani, bucuria mea!

Felicitare 99

Scumpa mea fetiță! Felicitări cu ziua ta de naștere! Ai mai crescut cu un an, ai devenit foarte frumoasă și mătură. Îți doresc scumpo, sănătate, fericire, bunăstare și succes. Viața ta să fie plină de culori aprinse, clipe de neuitat, amintiri plăcute și emoții pozitive. Îți doresc să fii îndrăgită, iubită, să ai realizări frumoase în viață. Să întâlnești în calea ta doar oameni buni și prieteni adevărați iar necazurile, problemele și neplăcerile să te ocolească mereu. La mulți ani frumoși!

Felicitare 99

Draga mea fiică, felicitări cu ziua de naștere. Tu ești cel mai scump cadou din viața mea. Te iubesc din toată inima și îți doresc cele mai sincere, luminate și calde urări. Îți doresc să fii fericită scumpa mea, sănătoasă și niciodată să nu cunoști de necazuri. Fiecare zi de a mea este plină cu credință în tine, în succesul tău, în viața ta fericită. Fie ca noul din viață să-ți deschidă ușa spre noi orizonturi, realizări și emoții. La mulți ani scumpa mea!

Felicitare 99

Inimioare, fluturași, zâmbete de îngerași, trandafiri catifelați, bafta-n viață, bucurii – numai asta-ți pot dori… să ai noroc și fericire, să ai parte de iubire… să faci tot ce îți dorești, să iubești și să trăiești… să fii bucuroasă în viață, să ai zâmbete pe față, și în încheiere-ți spun La Mulți Ani și un gând bun!

Felicitare 99
Felicit.EU © 2019