Felicitări zi de naștere Fiului

Felicitari cu ziua de nastere pentru fiu. Ureaza-i fiului o felicitare deosebita. Vezi felicitari text, imagine si video pe site-ul nostru.

Felicitare 115

Fiule, la mulți ani! Îți doresc să nu ai în viață neplăceri și dezamăgiri. Să ți se împlinească toate visele, prietenii să te bucure mereu, iar tristețile să te ocolească. Fii înțelept, puternic, sănătos, curajos, inventiv. Soarta să te apere de toate relele.

Felicitare 115

Dragul meu, cel mai iubit fiu, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc fericire nemaipomenită, prieteni fideli alături, sănătate de fier și atingerea tuturor scopurilor. Îmi doresc ca tot ce îți propui să ți se împlinească ușor și fără obstacole. Poți să te bazezi pe mine mereu. Voi fi alături întotdeauna, eu, mama ta.

Felicitare 115

Pentru o mamă, cel mai de preț premiu este fiul ei. Tu ești sprijinul meu, speranța, ești cel mai bun bărbat care, sunt sigură, mă iubește necondiționat. Îți doresc, dragul meu, fericire, bunăstare, energie multă și tot atâta sănătate. Să te ocrotească îngerul păzitor în fiecare zi, același înger care, într-o zi mi te-a dat. La mulți ani!

Felicitare 115

La mulți ani, bărbatul meu drag, fiul meu iubit. O să țin minte mereu ziua în care te-am născut. Este ziua în care am devenit cea mai fericită mamă, iar în viața mea a apărut un om drag, fericirea mea, dragostea mea, sprijinul meu. Sunt fericită să văd că ai crescut un băiat cumsecade. Dragul meu, îți doresc succes în calea vieții, prieteni adevărați, dragoste adevărată și succes culminant. Fii sănătos și puternic.

Felicitare 115

Fiul meu, micuțul meu, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc o copilărie fericită și fără griji, o adolescență înfloritoare și interesantă. Fie ca mașinuțele desenate și banii de hârtie să devină adevărate. Fie ca, pe viitor, fetița care îți este prietenă la grădiniță să se transforme într-o soție iubitoare.

Felicitare 115

De ziua ta, fiule, vreau să îți spun că sunt mândră să povestesc tuturor despre tine, să mă laud prietenelor cu succesele tale și să privesc cu zâmbet cum se uită la tine fetele. Să fii fericit și să ai succes în viață!

Felicitare 115

Fiule, toate bucuriile vieții mele sunt legate de succesele tale. Mă bucur că mă superi cât mai puțin posibil. Și deși nu avem întotdeauna opinii similare, sunt convinsă că poți obține în viață mult mai mult decât ți-aș dori.

Felicitare 115

Fiule, te iubesc enorm și mă mândresc cu tine. Crești un băiat bun, frumos și inteligent. Îți doresc să primești doar note bune, să ai prieteni fideli alături, succes în sport și alte hobby-uri pe care le ai.

Felicitare 115

Fiule, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Cu fiecare an ce trece, devii tot mai matur, mai puternic și mai inteligent. Îți dorim să fii la fel de curajos și responsabil ca și tatăl tău, înțelept ca bunicul, iar inima să-ți fie bună ca a mamei tale. Succes, fericire, sănătate, prieteni loiali alături. Ești cel mai de preț om pentru noi. Ești speranța și sprijinul nostru. Te iubim mult.

Felicitare 115

Fiule, te felicităm cu ocazia zilei de naștere! Tu ești bărbatul nostru, eroul nostru. Fii mereu sănătos, fericit, păzit de Dumnezeu, norocos și răbdător. Să ți se împlinească toate visele. Tu ești mândria noastră și sprijinul nostru, Te iubim.

Felicitare 115

Să crești un băiat este unul din scopurile vieții. Fiecare zi de naștere pe care o sărbătorim este o nouă treaptă spre realizarea acestui obiectiv. Să fii fericit la începutul unei noi etape în viața ta și fie ca totul să iasă așa cum vrei.

Felicitare 115

Fiul meu iubit și drag! Sunt fericită să fiu alături de tine și de această dată, în ziua ta de naștere. Tu ești fericirea mea, mândria mea și cea mai apropiată persoană de pe pământ. Să crești mare și puternic. Să știi că mama te va susține mereu și te va ajuta să-ți atingi scopurile. Sunt convinsă că poți să realizezi tot ce îți propui. Te iubesc, băiețelul meu drag.

Felicit.EU © 2019