Felicitări zi de naștere fratelui

Felicitare 96

Dragă frățior! Te iubesc foarte mult și te felicit cu ziua ta de naștere. Îți doresc fericire colosală, dragoste, romantică și împlinirea tuturor dorințelor tale. Te iubesc pentru faptul că am reușit să păstrăm afecțiunea din copilărie până în ziua de azi și putem împărtăși până în prezent secretele și experiențele noastre. De asemenea vreau, să îți urez cât mai multe momente fericite, care te pot impresiona până în adâncul sufletului, pentru că tu iubești totul faimos și neobișnuit. La mulți ani!

Felicitare 96

Scumpul meu, cel mai bun frate din lume. Te felicit cu ziua de naștere! Îți doresc sănătate cu rezerve enorme, să ajungi la 120 ani! De asemenea îți doresc pace și prosperitate în suflet, căldură și afecțiune de la oameni, fericire pământească nemărginită și o dragoste reciprocă până la adânci bătrâneți. Un lucru bun, carieră de succes, fie ca finanțele să fie atâtea de câte tu ai nevoie!  Răbdare și inspirație, evenimente plăcute și victorii minunate! Dragoste și fericire și binecuvântarea lui Dumnezeu! La mulți ani!

Felicitare 96

Scump frățior, vreau să te felicit cu ziua de naștere. Să-ți doresc fericire fără griji, sănătate îndelungată, succese în activitate, să fii eroic și curajos, inteligent, inventiv. Fie ca în sport să te aștepte doar medalii de aur, la studii doar note mari iar în viață doar victorii. Îți doresc să crești bărbat adevărat și să te perfecționezi!

Felicitare 96

Dragul meu frate, vreau să-ți doresc putere, perseverență și curaj. Bucură-te cu amicii până în zori, cântă cântece la chitară, joacă fotbal. Fie ca în calea vieții să întâlnești doar persoane adevărate, amabile, cinstite și sincere. Succese, entuziasm, bucurii, fericire și prosperitate! La mulți ani!

Felicitare 96

Te felicit cu ziua de naștere, scumpul meu frate! Îți doresc ca mereu să mergi către scopul tău și să realizezi ceea ce ți-ai propus. Îți doresc sa întâlnești femeia, care să te iubească mereu, și prietenul care va fi devotat și mereu alături.

Felicitare 96

Iubit frățior te felicit cu ziua de naștere. Fie ca arenele sportive să fie cucerite de tine, fie ca în casă să nu ajungă rafturi pentru medalii și premii, sărbătorile să nu fie fără poezii și cântece din compoziția proprie. Fie ca viața să fie înflăcărată, interesantă, distractivă și prosperă. Fericire drag frate, La mulți ani!

Felicitare 96

Zilele trec, zboară, se grăbesc. Tu ai devenit mai mare, mai experimentat, mai înțelept, dar pentru mine mereu vei fi băiețelul, a cărei amintire o prețuiesc, amintirea despre neprețuita și apropiata persoană – fratele meu. Te felicit cu Ziua de naștere și vreau să-ți doresc ca amintirile noastre cu anii să fie mai puternice și mai bogate. La mulți ani!

Felicitare 96

Scump frate! A venit ziua ta de naștere – una din cele mai importante sărbători în familia noastră. Să ții minte, că eu te iubesc nu mai puțin decât părinții, chiar dacă la noi au fost multe motive de ceartă. Îți doresc să atingi cele mai înalte scopuri, pe care ți le-ai pus și pe care le vei pune în timpul vieții. Fie ca următorii ani să fie mai buni, mai prosperi și mai de succes. Cu ziua de naștere, la mulți ani!!

Felicitare 96

Scumpul meu frate! De ziua ta de naștere sunt bucuros să te felicit printre primii. Din tot sufletul îți doresc să păstrezi entuziasmul și flexibilitatea ta, datorită căreia mereu am fost atât de prietenoși în copilărie în invidia celorlalți. Mulțumesc pentru participarea ta în viața mea, eu sunt foarte mulțumit că soarta m-a premiat cu cel mai bun și înțelept frate din lume. Să fii fericit, cu ziua de naștere, dragul meu!

Felicitare 96

Frățioare, de ziua ta vreau să îți urez fericire, sănătate și să nu te întristezi niciodată. Fie ca alesele inimii tale să-ți răspundă cu aceleași sentimente, prietenii să nu te dezamăgească, iar dușmanii să nu-ți poată face rău. Fie ca drumul pe care l-ai ales în viață să fie cel corect și să te conducă spre atingerea scopului.

Felicitare 96

Pentru o soră nu există rudă mai apropiată decât propriul frate. El poate să apere, să dea un sfat bun și nu se va plânge niciodată părinților. De ziua ta, dragul meu frățior, îți doresc să ai parte de bucurie nemărginită, fericire permanentă și dragostea curată și sinceră. Fie ca orice zi să fie cu soare, buna dispoziție să nu te părăsească, iar drumul vieții să te ducă în direcția corectă.

Felicitare 96

Frățiorul meu, de ziua ta vreau să îți urez ca destinul să-ți surâdă. Fie ca soarta să-ți clădească și să te conducă pe drumul cel corect în viață. Fie ca în fiecare an să urci tot mai sus și să atingi culmi nemaivăzute în cariera ta. Fie ca acasă mereu să te susțină persoana iubită. Fie ca prietenii să-ți fie loiali și buni, iar dușmanii să uite de tine.

Felicit.EU © 2019