Felicitări zi de naștere Iubitului

Felicitari cu ziua de nastere pentru iubit. Categoria in care gasesti cele mai frumoase felicitari cu ocazia zilei de nastere

Felicitare 105

Dragostea mea, vreau să te felicit cu ziua de naștere și să-ți doresc – să rămâi întotdeauna, la modă, elegant, tânăr, atletic și atractiv. Succesele în carieră, salariu decent, mașină rapidă, locuință confortabilă. Trăiește viața din propria plăcere și bucură-te în fiecare zi.

Felicitare 105

Scumpul meu! Vreau să îți urez astăzi dispoziție pozitivă, spirit vesel și o sărbătoare incendiară. Fie că tinerețea și temperamentul fierbinte să te ajute să ajungi apogeu-rile în carieră. Ia de la viață tot ce poți – bani, dragoste, noroc. Nu pierde timpul cu lucruri neimportante, riscă pentru lucruri de valoare. Viața este una, trăiește-o cu demnitate. La mulți ani!

Felicitare 105

Dragul meu, te felicit cu ziua de naștere! Îți urez tot binele din lume, succes, sănătate, prieteni adevărați. Ești puternic, inteligent, frumos, afectuos. Sunt atât de fericită că te am în viața mea. Fie ca totul să se realizeze, toate visele tale să devină realitate. Te iubesc! La mulți ani!

Felicitare 105

Scumpul, iubitul, dragul meu omuleț, te felicit cu ziua de naștere. Îți doresc sănătate, succese, bunăstare și îndeplinirea dorințelor, emoții și impresii. Trăiește ușor, bucurate fiecărei minute. Sunt fericită că îmi ești aproape atât de atrăgător și iubitor. La mulți ani!

Felicitare 105

Voinic, tânăr, îți dorim de ziua de naștere sănătate, fericire, prosperitate și de noi să nu uiți. Fie că în viață să-ți lumineze cea mai strălucitoare stea. Să nu fii diplomatic, în schimb să ai cei mai devotați prieteni. Rămâi mereu tot atât de optimist, frumos și energic. La mulți ani!

Felicitare 105

Frumos, înalt, săltăreț, în această zi minunată te felicităm cu ziua de naștere. Îți dorim bunăstare, spirit puternic, perseverență, masculinitate în fapte, claritate și gândire ageră. Fie ca apogeele și vârfurile să fie cucerite de către tine, să fii încurajat de prieteni adevărați și de încredere.

Felicitare 105

Atrăgător, inteligent, deștept vin să te felicit cu ziua de naștere. Fii câștigător, să fii mereu primul în toate. Să cucerești munții și să se îndeplinească visele. Fie că viața să fie interesantă, luminoasă, îmbelșugată și prosperă. Rămâi tot atât de puternic, îndrăzneț și curajos. La mulți ani!

Felicitare 105

Dragul meu, te felicit cu ziua de naștere! Îți doresc ca fiecare an petrecut să fie memorabil cu amintiri plăcute, iar anul care vine să însemne anticiparea unor noi victorii și realizări! Te iubesc și vreau să petrec viața alături până la adânci bătrâneți. La mulți ani!

Felicitare 105

Te iubesc atât de mult, încât uneori nu mă pot exprima prin cuvinte. Vreau să știi, că ziua ta de naștere este ziua în care a apărut pe lume jumătatea mea. Îți doresc prieteni devotați, succese în activitatea ta preferată și eu să fiu aproape, deoarece nu pot fi departe de tine. La mulți ani!

Felicitare 105

La mulți ani! Trecem printr-o perioadă importantă în care învățăm ce înseamnă independența. Învățăm să luăm decizii și să fim responsabili de acțiunile noastre. Nu este ușor, pentru că viața ne-a pregătit numeroase ispite. Viața ne întinde numeroase capcane. Îți doresc să alegi calea corectă în viață și fie ca nimeni și nimic să nu te abată din drum. Fie ca totul să se realizeze în cel mai bun mod posibil.

Felicitare 105

Te felicit cu ocazia zilei de naștere, dragul meu, și îți dorim să devii un bărbat adevărat. Pentru asta ai tot ce îți trebuie. Ești puternic, deștept, rezervat și poți răspunde dur atunci când este nevoie. Suntem bucuroși că știm un tânăr atât de bun și onest. Îți dorim din suflet să îți realizezi toate planurile.

Felicitare 105

Soarele meu, după ce am făcut cunoștință cu tine, mi-ai devenit și tată, și frate, și iubit, și prieten. Ai calitățile care la prima vedere nu se pot combina într-un singur om: putere și blândețe, minte ascuțită și pricepere în a-și face de cap, simț fin al umorului și seriozitate. În funcție de situație, poți să insiști pe părerea ta, dar poți renunța la principii atunci când este nevoie. De ziua ta, te felicit din inimă. Fie ca toate dorințele să ți se îndeplinească, iar neplăcerile să te ocolească.

Felicit.EU © 2019