Felicitări zi de naștere Iubitei

Felicitari cu ziua de nastere pentru iubita. Esti in cautare de felicitari pentru persoana iubita? Aici gasesti ceea ce cauti! Vezi felicitari text, imagine

Felicitare 104

Îți doresc să fii gingașă, ca floarea de primăvară, să fii delicată ca mătasea, ușoară ca adierea vântului, fragedă ca rouă dimineții. Fie ca gândurile tale să fie curate ca apa cristalină. Îți doresc să-ți întâlnești fericirea, și în viața ta să fie totul adevărat – și oamenii, și faptele și sentimentele.

Felicitare 104

La mulți ani frumoaso! Ești fermecătoare, veselă și mereu tânără. Fie ca anii să aducă doar înțelepciune și să nu fure tinerețea. Sănătate, fericire, iubire și bucurii de la actualizarea săptămânală a garderobei.

Felicitare 104

Felicitări cu ziua de naștere! Îți doresc impresionări strălucitoare, îndeplinirea dorințelor, fie ca visele să se îndeplinească, iar fanii să-ți dăruiască flori cu brațele. Fie că tinerețea ta să persiste o veșnicie iar fericirea adolescenței să fie infinită. La mulți ani!

Felicitare 104

Auraș, cu ziua de naștere. Tu ești cea mai gingașă, încântătoare, fermecătoare, veselă, minunata domnișoară. Îți doresc dragoste, sănătate, căldură sufletească, flori și Soare. Fie ca ochișorii tăi să strălucească de fericire, iar zâmbetul să înfrumusețeze fața ta. Mulțumesc că exiști în viața mea.

Felicitare 104

Simpatică, gingașă domnișoară te felicit cu ziua de naștere! Fie că această zi strălucitoare să-ți aducă o mulțime de zâmbete pozitive, căldură și un pic de jenă de la complimente. Fie ca azi să fii în centrul universului, să fii înconjurată doar de persoane devotate care să-ți dăruiască felicitările și îmbrățișările sale calde. Trăiește scumpo viața frumos, bucură-te, prețuiește și fă-ți planuri pentru viitor și dă Doamne ca în viața ta să fie totul bine. La mulți ani!

Felicitare 104

Îmi felicit cu ziua de naștere, fericirea și bucuria mea!  Iubita, irezistibila mea, cât sunt de bucuros, că cu ani în urmă, în aceasta zi, ai apărut pe lume,  pentru ca peste ani să apari și în viața mea! Iți doresc fericire adevărată, de la care rămâi fără cuvinte!

Felicitare 104

Felicit cu ziua de naștere fermecătoarea și frumoasa domnișoară.  Fie ca fiecare zi să strălucească ca razele solare și fluturașii să se avânte prin preajma. Tu – ești idealul frumuseții feminine: rafinată, inteligentă, evlavică, chiar dacă uneori ești feroce.  Fericire, iubire și îmbelșugare. La mulți ani!

Felicitare 104

Fermecătoare, încântătoare și mereu frumoasă precum un fluture, domnișoară frumoasă felicitări cu sărbătoarea! Ești ca o stea irezistibilă și grațioasă.  Te admir, ești superbă, inteligentă, gingașă și irezistibilă. Fie ca fiecare moment să fie de neuitat. Pentru tine milioane de trandafiri și mimoze.

Felicitare 104

Sunt nespus de norocos,  că te-am întâlnit. Îți doresc din suflet fericire veșnică, buna dispoziție și cât mai multe zâmbete, pentru ca zâmbetul tău mă face fericit.  Te iubesc și fiecare zi petrecută alături de tine reprezintă cea mai bună zi din viață.

Felicitare 104

Felicit cea mai bună, gingașă, frumoasă fată cu ocazia zilei de naștere. Este un eveniment minunat, care este valoros mai ales pentru părinții tăi care te iubesc nespus așa cum ești. Fii fericită, draga noastră, îți dorim să-ți alegi calea pe care să nu o regreți mai târziu. La mulți ani!

Felicitare 104

Frumoasa mea! Te felicit cu ocazia apariției tale pe lume și te cuprind strâns. Ești cea mai minunată fată de pe pământ. Îți sunt profund recunoscător că îmi permiți să fiu alături de tine, să-ți aud vocea, să-ți ating mâinile, să te sărut. De ziua ta eu sunt cel mai fericit. Te iubesc enorm și îți doresc tot ce e mai bun și luminos.

Felicitare 104

Ziua de naștere este cea mai potrivită sărbătoare pentru confesiuni și complimente, iar așa cum ești cea mai bună de pe întreaga planetă, cuvintele mele vor fi pline de adevăr. Tu ești un înger care a coborât din ceruri și care luminează universul cu frumusețea ei. Tu ești un demon care fură inimi și suflete. Ochii tăi sunt asemenei unui râu în care mă înec zi de zi. Fie ca să ți se îndeplinească toate dorințele și să ai energie și entuziasm pentru orice nouă zi. La mulți ani iubita mea!

Felicit.EU © 2019