Felicitări zi de naștere Mamei

Felicitari cu ziua de nastere pentru mama – Aici găsești felicitări pentru cele mai scumpe ființe din lume, mamele noastre.

Felicitare 107

La mulți ani mămica mea tânără și frumoasă! Îți doresc cât mai multe clipe minunate și memorabile, o viață frumoasă ca-n poveste. Să ai parte de susținere, atenție, și iubire. Fie ca dispoziția bună să nu te părăsească niciodată. Te iubesc!

Felicitare 107

Iubită mamă! Din toată inima te felicit cu ocazia zilei de naștere, îți doresc sănătate, dispoziție bună toată ziua și nu numai, să fii mereu frumoasă iar tinerețea să-ți fie prietenă pentru mulți ani înainte. Te iubesc foarte mult și îți mulțumesc că ai creat o familie atât de minunată ca a noastră. Te sărut și te îmbrățișez călduros. La mulți ani!

Felicitare 107

Dragă mamă! Astăzi vreau să te felicit cu ziua de naștere, îți doresc mereu să zâmbești, pentru că zâmbetul tău face ca această lume să fie mai strălucitoare și frumoasă, să nu plângi niciodată, pentru că nimic în lume nu merită lacrimile tale. Să crezi mereu în tine, pentru că ești cea mai uimitoare femeie pe această planetă! La mulți ani!

Felicitare 107

Draga mea, astăzi de ziua ta de naștere, permite-mi să-ți urez cât mai multe momente fericite în viață. Vreau ca ziua ta de naștere să înceapă cu o rază strălucitoare în fereastră, cu o dispoziție veselă și un zâmbet minunat pe față. Îți mulțumesc că exiști, mamă!

Felicitare 107

Cea mai apropiată și dragă persoană din lume, draga mea mamă! Cu prilejul zilei de naștere doresc să-ți urez sănătate, viață lungă și fericire la nesfârșit. Fie că micile noastre certuri să rămână în trecut, iar cu fiecare zi ce trece înțelegerea și dragostea noastră să fie cât mai puternică. La mulți ani!

Felicitare 107

De ziua ta mamă, îți doresc că fiecare zi, pe care tu cu dragoste și grijă ai dăruit-o celor dragi să devină un alt deceniu al vieții tale lungi și fericite. Fii mereu grijulie, gingașă, iubită și frumoasă. La mulți ani mamă!

Felicitare 107

La mulți ani mămica mea dragă, cel mai iubit, cel mai bun și cel mai minunat om din viața mea. Îți doresc ca toate întristările și necazurile să se transforme în nimicuri, să ai o viață fericită și lungă, tot ce îți dorești să se îndeplinească. Te iubesc mamă!

Felicitare 107

Dragă mamă, este ziua ta de naștere. Astăzi este cea mai frumoasă sărbătoare, căci astăzi să născut cel mai scump om din lume, cel mai bun și cel mai iubit de mine. Îți doresc o viață lungă, sănătate de fier, mai multe motive pentru a zâmbi, pentru că atunci când zâmbești – totul în jur parcă înflorește. Vreau să rămâi mereu veselă și pozitivă, un OM cu litera mare. Ești cea mai puternică persoană pe care o cunosc, fie că această putere să nu te părăsească niciodată. Fie ca nimic să nu-ți împiedice să fii fericită și strălucirea din ochii tăi să nu dispară niciodată. Te iubesc La mulți ani!

Felicitare 107

Mămică, La mulți ani! Mulțumesc mâinilor tale – pentru grija ce mi-au purtat-o, inimii – pentru iubirea ce mi-au oferit-o, ochilor – pentru zâmbetul minunat. Îți doresc sănătate, cer senin deasupra capului și multe zile fericite! Fie ca tot binele ce l-ai făcut să se întoarcă înzecit la tine!

Felicitare 107

Mămica mea iubită, am apărut pe această lumea mulțumită ție. Îți mulțumesc pentru căldura, dragostea și nopțile fără somn petrecute lângă pătucul meu. Tot ce știu și pot face acum este datorită educației care mi-ați oferit-o împreună cu tata. Te iubesc foarte mult și îți doresc sănătate la infinit și un ocean de zile fericite. La mulți ani mamă!

Felicitare 107

Dragă mămică, tu ești acea persoană care mă ascultă mereu cu atenție și niciodată nu mă judecă, indiferent de situație. Îți doresc ca restul vieții să fie plin doar de bucurii, să primești mai mult decât oferi tu altora pentru că întotdeauna faci atât de mult bine încât bunătatea ta nu are margini. Sănătate și mulți, mulți ani fericiți!

Felicitare 107

Cu fiecare respirație îmi amintesc de gingășia mâinilor tale. De fiecare dată când privesc spre cer îl rog pe Dumnezeu să-ți dea sănătate. Soarele să-ți strălucească în fiecare zi și să-ți întărească credința în vise. Îți doresc să fii fericită, să nu știi ce înseamnă necaz și să te bucuri din plin de fiecare zi trăită. La mulți ani mamă!

Felicit.EU © 2019