Urări La Mulți Ani

În aceasta categorie găsești cele mai frumoase felicitări cu ocazia zilei de naștere.

Felicitare 5

Dragă surioară, chiar dacă suntem foarte diferite, dar, în ciuda certurilor și reproșurilor, vreau ca fiecare zi din viața ta să fie plină de fericire și bucurie. Fie ca bărbații să înnebunească după frumusețea ta, să fie fermecați de zâmbetul tău din primele minute. În studii și carieră să ai doar succese și realizări mărețe. Îți doresc să fii sănătoasă iar vizitele la medic să fie doar cu scop profilactic. La mulți ani!

Felicitare 5

Draga mea surioară, felicitări cu ziua de naștere! Îți doresc fericire, sănătate, iubire, zâmbete cât mai multe, ochii tăi să emane doar fericire iar toate visele să se împlinească! Fie ca toate neplăcerile să rămână în trecut iar bucuria să-ți deschidă mereu ușa! La mulți ani!

Felicitare 5

Surioară, La mulți ani! Vreau ca viața ta să fie umplută de bucurie, lumină, zâmbete, bunătate și căldură. Fiecare zi trăită să-ți lese doar amintiri frumoase. Îți mai doresc o dragoste adevărată, să fii iubită și dorită mereu. Ești deșteaptă și frumoasă, și neapărat vei atinge toate obiectivele pe care ți le-ai pus. Te iubesc scumpa mea!

Felicitare 5

Scumpă surioară, felicitări cu ziua de naștere! Unui om atât de apropiat îi dorești tot ce e mai bun din adâncul sufletului. Îți doresc să ai multe momente frumoase și memorabile în viață, să te respecți, orice lucru pe care îl începi să-ți reușească. Sănătatea să-ți fie prietenă, visele să se realizeze iar frumusețea doar să sporească. Îmi doresc să fii înconjurată doar de oameni buni, pentru că meriți. Fii fericită, draga mea!

Felicitare 5

Am avut norocul să fiu printre cunoscuții tăi, pentru că este o mare onoare să cunosc o femeie atât de uimitoare ca tine. Astăzi vreau să îți urez toate cele bune, pozitive și luminoase. Nu fi niciodată tristă, nu regretă trecutul și să nu ai dubii în forțele tale. Ești unică, energică și carismatică, așa rămâi! La mulți ani, fii mereu dorită și fericită!

Felicitare 5

La mulți ani, îți doresc ca în fiecare dimineață să te trezești fericită, fie că munca să-ți aducă bucurie și satisfacție, iar în casa ta să nu lipsească confortul. Îți doresc sănătate ție și apropiaților tăi, să ai mereu vise și dorința de a le realiza.

Felicitare 5

Ce poți să-i urezi unei femei gingașe și frumoase de ziua ei? Desigur, sănătate, liniște și iubire. O viață fericită, alături de persoanele dragi. La mulți ani! Fie ca acest an să-ți aducă un ocean de sentimente plăcute și emoții!

Felicitare 5

La mulți ani! Fie ca cerul să fie mereu senin, în suflet primăvară, în cap o adiere ușoară, pe umăr o geanta Gucci, pe picioare pantofi Louboutin, cercei cu diamante în urechi, în mâini un buchet mare de flori, în buzunare – fericire. Și de asemenea alături să-l ai pe cel care îți va aduce toate astea la picioare!

Felicitare 5

De ziua ta de naștere, îți doresc să fii iubită de bărbatul tău, pentru copii tăi – să fii un exemplu bun, pentru părinți și prieteni – sprijin și cea mai bună în lucrul pe care îl faci. Și în același timp să rămâi întotdeauna minunată, uimitoare și fermecătoare. La mulți ani!

Felicitare 5

Dragă [nume], felicitări cu ziua de naștere! În această zi frumoasă vreau să-ți urez un lucru: zâmbetul să-ți lumineze mereu fața atât în momente de bucurie cât și în momente mai puțin fericite. Când o femeie zâmbește, reușește să treacă peste orice, are succes nu doar în carieră dar și în dragoste. Zâmbetul este arma noastră – a femeilor. Așadar fie ca orice zi să fie o mică sărbătoare, iar tu mereu să ai un motiv pentru a zâmbi! La mulți ani!

Felicitare 5

Scumpa noastră! În ziua ta de naștere, dorim din tot sufletul să te felicităm și să-ți urăm tot ce este mai bun și minunat, ce se poate întâmpla în această viață. Fie ca drumul tău în viață să fie plăcut și ușor, să întâlnești în cale doar oameni care vor aduce în viața ta iubire, pace și căldură. Te rugăm să rămâi la fel de frumoasă și fermecătoare mereu! La mulți ani!

Felicitare 5

Tu – ești un exemplu viu al unei femei adevărate, care încălzește toată lumea din jurul ei cu căldură și lumină. În ziua în care te-ai născut, natura s-a bucurat, pentru că s-a născut o femeie adevărată! Te iubim foarte mult și îți dorim să sărbătorești zeci de zile de naștere, rămânând în același timp tânără, sănătoasă, fericită, frumoasă și atrăgătoare. La mulți ani!

Felicit.EU © 2019