La multi ani de ziua ta mesaje

Felicitare 5

Draga mea, iubita și grijulie bunică, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc să ai parte mereu de atenție și grijă, atitudine caldă și armonie sufletească. Ca nepot, sunt mândru că te am! Vreau să fii mereu sănătoasă, zâmbitoare și fericită!

Felicitare 5

Bunica mea cea mai iubită, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc senzații minunate, emoții colorate, evenimente fericite, multe motive de zâmbet și râsete. Tu ești cea mai bună și atentă, cea mai înțelegătoare și iubitoare – cea mai bună bunicuță de pe planetă!

Felicitare 5

Bunica mea scumpă! Te felicit din inimă și îți doresc fericire și sănătate. Grija ta, gingășia și confortul pe care-l creezi, sunt foarte importante pentru mine. Îți mulțumesc pentru tot. Te iubesc mult. La mulți ani!

Felicitare 5

Te felicit cu ocazia zilei de naștere, bunica mea iubită! Fiecare an să fie plăcut pentru tine, și fii sănătoasă, iar cei dragi să te bucure mereu. La mulți ani și fie ca anii ce trec să fie tot mai buni și mai buni.

Felicitare 5

Bunica mea dragă, vreau să știi că te iubesc mult. Tu ești deosebită. Ai totul: minte, frumusețe, putere, bunătate și multe alte calități pozitive pe care nu mi-ar ajunge o zi întreagă să le enumăr. Te felicit cu ocazia zilei de naștere și îți doresc ani mulți de la Dumnezeu, respect de la oameni și dragoste de la cei apropiați.

Felicitare 5

Bunica mea dragă, nepoata ta iubită te felicită cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc din inimă, scumpa mea, sănătate de fier, putere, optimism și mulți ani de viață. Rămâi la fel de veselă, bună, grijulie, atentă și înțeleaptă!

Felicitare 5

Draga mea bunicuță, la mulți ani! Atât de multe cuvinte calde aș avea astăzi să-ți spun! Bunicuțo, îți doresc flori și zâmbete, soare și căldură, sănătate și mulți-mulți ani de viață. Fie ca neplăcerile să te ocolească, oamenii dragi să-ți fie mereu alături, iar fiecare nouă zi să fie mai bună decât precedenta.

Felicitare 5

Bunicuță, nepoata te felicită cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc, draga mea, ca tinerețea să nu iasă din inima ta, sufletul să ți-l încălzească amintirile fericite, viața să ți se umple de sentimente sincere și emoții frumoase, de sărbători vesele, de zile pline și odihnă în cercul familiei mari.

Felicitare 5

Draga mea bunică! De ziua ta vreau să-ți doresc sănătate de fier, fericire, căldură sufletească, frumusețe, bună dispoziție, care te vor însoți toată viața. Îți mulțumesc pentru grija și dragostea ta pe care mi le-ai dăruit mereu. Îți mulțumesc, totodată, pentru copilăria mea și amintirile plăcute. Te iubesc enorm și te pup pe obrajii rumeni.

Felicitare 5

Bunică, nepoata te felicită cu ocazia zilei de naștere. Draga mea, îți doresc ca toată bunătatea pe care ai dat-o lumii să se întoarcă la tine, ca în fiecare zi să auzi în casă râsetele oamenilor dragi, ca în inima ta să trăiască mereu speranța și iubirea, iar mâinile tale să ne încălzească mereu cu grijă și atenție. Bunicuță, sănătate de fier, tinerețe și frumusețe în suflet.

Felicitare 5

La mulți ani, scumpă bunică! Îți mulțumesc pentru căldura, grija, iubirea care o împarți zi de zi. Îți dorim să trăiești mulți ani fără să știi ce înseamnă tristețile. Fii sănătoasă și plină de puteri. Și chiar dacă anii trec asemeni vântului care fură frunzele de pe copaci, tu să nu ai parte de neplăceri, pentru că ești înconjurată de copii grijulii și nepoți plini de energie și optimism, iar prietenele te vor susține mereu în companii vesele cu ceai și cântece. Fii mereu la fel de energică și tânără!

Felicitare 5

Cea mai iubită bunică din lume, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Îmi doresc să arăt exact ca tine când voi avea vârsta ta. Tu ești un exemplu pentru mine. Tu ești modelul de femeie ideală. Să-ți dea Dumnezeu ani mulți și fericiți pentru că am încă multe de învățat de la tine.

Felicit.EU © 2019