Urări de La Mulți Ani

În aceasta categorie găsești cele mai frumoase felicitări cu ocazia zilei de naștere.

Felicitare 5

De ziua ta de naștere Scumpa noastră, permite-ne să-ți urăm dragoste și fericire fără limite, sănătate ție, copiilor tăi și nepoților. Fie ca orice zi să fie însorită și plină de motive pentru a zâmbi. La mulți ani!

Felicitare 5

Astăzi cea mai minunată ființă din lume își sărbătorește ziua de naștere. Chiar și florile te invidiază pentru farmecul tău, păsările cântătoare admiră vocea ta iar primăvara sa mutat cu traiul în ochii tăi. Permite-mi să-ți urez în această zi frumoasă, să rămâi mereu tânără și elegantă, să nu te dezamăgești niciodată și să ai în preajmă doar prieteni adevărați și devotați. La mulți ani!

Felicitare 5

Să nu-ți fie teamă de anii care trec, pentru că cu anii o femeie este asemenea unui vin bun – devine tot mai bună. La această vârstă ești mai inteligentă, responsabilă iar frumusețea ta este la fel de atrăgătoare. Așa că îți doresc ca în viața ta să apară o persoană care te merită, care va fi în stare să-ți prețuiască sufletul și va putea să privească în ochii tăi frumoși fără să se piardă în ei. Fie ca norocul și sănătatea să te călăuzească mereu. La mulți ani!

Felicitare 5

Te felicit cu această sărbătoare minunată și îți doresc fericire enormă și o dragoste cuprinzătoare. Fie ca în această zi toate dorințele tale să devină realitate, visele să se împlinească iar frumusețea ta să nu dispară niciodată. Ziua ta de naștere este un motiv de bucurie pentru mine și pentru toți cei care te iubesc – rude și prieteni. La mulți ani scumpa mea!

Felicitare 5

Draga noastră omagiată, La mulți ani! Fie ca această zi să fie plină de culori strălucitoare, arome captivante și o sumedenie de dorințe ambițioase. Fie ca frumusețea ta să farmece bărbații, iar tinerețea să de însoțească mulți ani înainte. Îți doresc o dispoziție incendiară, fericire și o dragoste adevărată!

Felicitare 5

Vreau să felicit cu ziua de naștere o femeie fermecătoare. În această zi de sărbătoare toate cuvintele frumoase sunt doar pentru tine. Îți doresc soare, flori, zâmbete, dispoziție minunată, atenția bărbaților, fericire feminină și desigur sănătate. Fie ca toate visele și dorințele să se îndeplinească!

Felicitare 5

Îți doresc să fii mereu frumoasă și încântătoare – fără rețete de întinerire. Să ai succes și noroc în tot ce faci – fără a avea o lampă fermecată. Fie ca visele tale să se realizeze – fără bagheta magică, pentru că viața ta trebuie să fie pur și simplu minunată. La mulți ani!

Felicitare 5

Scumpă, dragă La mulți ani!
Visele să-ți devină realitate,
Să fii mereu frumoasă,
Mult succes și noroc în toate!

Felicitare 5

La mulți ani! Îți doresc sănătate, fericire, prosperitate și sănătate ție și persoanelor apropiate ție. Un milion de zâmbete, încredere în ziua de mâine, succes și multă fericire feminină. Să fii mereu frumoasă și încântătoare!

Felicitare 5

La mulți ani! Fie ca pacea, confortul și armonia să domnească întotdeauna în casa ta. Îți doresc să fii fericită, să te bucuri de viață, să absorbi fericire din fiecare minut ce trece, să visezi, să ai mereu prieteni adevărați și de încredere și cel mai important, să iubești și să fii iubită! Rămâi mereu la fel de tânără, strălucitoare, bună, veselă și zâmbitoare!

Felicitare 5

Trebuie să crezi în viață,  să înțelegi că nu trăim decât o dată, să iubești ca și cum n-ai fi suferit niciodată, să cânți de parca nimeni nu te-ar auzi, să muncești de parcă nimeni nu te-ar plăti, să împrăștii veselia de parcă nimeni nu ar plânge, și să TRĂIEȘTI… de parcă acum ar fi sfârșitul! La mulți ani!

Felicitare 5

Pentru tot ceea ce ai încercat să faci până acum și nu ți-a ieșit, pentru tot ce ai construit dar s-a ruinat, pentru tot ce ai căutat în zadar și nu ai găsit, azi ai voie mai mult ca oricând să crezi într-o minune. Este ziua ta și numai a ta. Azi trebuie să crezi în visele tale! LA MULTI ANI!

Felicit.EU © 2019