Urări deosebite de Ziua de Naștere

Felicitare 5

Fiule, îți doresc multă sănătate, succes și viață fericită! Niciodată nu dispera și cît mai des zimbește, ca să atragi norocul. Fii prieten bun și să ai prieteni devotați. Fie ca în inima ta mereu să domine fericirea, dragul meu fiu!

Felicitare 5

Fiule cu sărbătoarea! Întotdeauna ține minte, că ești mândria mea, tu ești un bărbat adevărat, capabil de ispravă, capabil să mute munții. Fie ca viața ta să fie plină de prieteni adevărați, iar familia puternică.

Felicitare 5

Dragul meu fiu, te felicit cu ziua de naștere. Îți doresc din suflet putere și scopuri mari, speranțe, sănătate și susținerea celor dragi, succese strălucitoare și noroc, viață fericită și iubire reciprocă.

Felicitare 5

Fiul meu drag, tata te felicită cu ziua de naștere. Îți doresc din suflet să fii mândru, să fii un bărbat corect, niciodată nu lăsa persoanele dragi în patimă, mereu luptă-te pentru fericirea ta și neapărat folosește puterea ta în orice luptă. Succese fiule, sănătate și cele bune.

Felicitare 5

Tu ești cea mai mare mândrie a mea, fericirea mea, bucuria mea, cea mai mare victorie din viața mea. Niciodată nu voi înceta să mulțumesc soarta, pentru că mi-a dăruit așa un fiu. Iubitul meu, de ziua ta de naștere, vreau să-ți doresc momente fericite, zile irepetabile și amintiri plăcute. Niciodată nu renunța la obiectivele tale, și mergi îndrăzneț către ele și atunci cu siguranță vei ajunge la înălțimi.

Felicitare 5

Dragul meu fiu! Iată ai crescut încă cu un an, ai devenit mai înțelept și deștept! De ziua ta eu îți doresc, să păstrezi continuitatea generației, să respecți vârstnicii, să primești neprețuita experiență cu care îți va fi mai ușor să mergi în viață. La mulți ani!

Felicitare 5

Iubitul și scumpul meu fiu, te felicit cu ziua de naștere. Din toată inima vreau să-ți urez, ca viața ta să fie plină de bucurie, iubire și succes, sănătate și inspirație, prieteni devotați și lucruri bune. Mereu realizează obiectivele, respiră adânc și bucură-te de fiecare zi!

Felicitare 5

Deși ești deja adult, ai propria ta viață independentă, rămâi pentru mine cel mai iubit și mai drag fiu. La multi ani, dragul meu. Îți doresc prosperitate în viață și împlinirea speranțelor, scopurilor justificate și bunăstare, dragoste și fericire, sănătate și noroc.

Felicitare 5

La mulți ani, fiul meu minunat ești deja destul de matur. Fii cu adevărat fericit, iubit, incredibil, de succes și mereu încrezut de sine. Îți doresc sănătate, bunăstare și noroc.

Felicitare 5

Astăzi este ziua de naștere a celui mai minunat fiu din lume! Ai fost întotdeauna un ajutor adevărat, receptiv și atent! Sunt mândru de felul în care ai crescut și ți-aș dori fericire sinceră, succes în muncă și în viață, dragoste mare! La mulți ani!

Felicitare 5

Draga fiu, te felicit cu ziua de naștere! Fie ca viața adultă să meargă pe drumuri bune și să urmeze mereu moralității și preferințelor tale. Îți dorim sănătate, carismă bărbătească, bunăstare și sentimente pozitive pentru fiecare zi plină de culoare. Fericirea cuibului familial, cetate indestructibila, dragoste nebună, tandrețe, încredere și dispoziție radiantă pentru viitor.

Felicitare 5

Scumpul meu fiu! Îți doresc în această lume să găsești iubirea, dar persoana, cu care ai putea să-ți împărtășești viața ta, și totodată să împarți și cu mine: bucuriile și durerile, succesele și insuccesele. Persoana care va avea capacitatea să te ierte și care poate transforma noul loc în casa ta. La mulți ani!

Felicit.EU © 2019