Mesaje Frumoase de La Mulți Ani

În aceasta categorie găsești cele mai frumoase felicitări cu ocazia zilei de naștere.

Felicitare 5

Se spune că orice mamă spune că cel mai frumos copil este anume al ei. Este într-adevăr așa. Tu ești fericirea noastră, speranța noastră, bucuria noastră. Când zâmbești, pare că lumea întreagă zâmbește. Fie ca de ziua ta, dragul meu fiu, să se audă în jur râsete de copii, să primești felicitări sincere, iar soarta să-ți ofere în dar un înger păzitor care te va apăra de toate neplăcerile.

Felicitare 5

Scumpule fiu! Te felicit cu ocazia zilei de naștere și îți doresc tot ce este mai bun și mai plăcut. Te iubim enorm și ne dorim să crești un băiat onest și rațional. Mama și tatăl tău sunt mândri de tine și te vor susține oricând vei avea nevoie. Îți dorim succes la învățătură și în viață.

Felicitare 5

Dragul meu fiu, te felicităm cu ocazia zilei de naștere! Îți dorim succes, sănătate, noroc, inspirație, prosperitate și împlinirea tuturor dorințelor. Să fii înțelept, norocos și bun la inimă. Să-ți urmezi visul cu încăpățânare, iar alături să-ți fie mereu prieteni fideli și dragostea sinceră.

Felicitare 5

Dragul meu fiu, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Tu ești fericirea mea și cel mai mare succes pe care l-am atins în viață. Îți doresc să ai parte de noroc, de momente luminoase și de victorii zgomotoase. Te iubesc și sunt mândră de tine. La mulți ani!

Felicitare 5

Dragul meu fiu, speranța și sprijinul meu! Te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți doresc, fiule, să-ți fie viața ușoară. Să întâlnești doar persoane bune și gata să-ți sară oricând în ajutor. Fii onest, corect și înțelept. Să ți se îndeplinească tot ce pui la cale, iar visele să devină realitate. Fii politicos și recunoscător. Iubește și prețuiește tot ce ai. Îmi doresc să fii înconjurat doar de prieteni fideli. Fii sănătos și fericit!

Felicitare 5

Scumpul meu băiat! Te felicit cu ocazia zilei de naștere. Este ziua în care te-ai născut și eu am devenit cea mai fericită mamă din lume. Vreau să îți doresc fericire, dragoste nemărginită, bunătate și căldură. Dacă vei fi fericit, și mama va fi fericită.

Felicitare 5

Fiecare trebuie să aibă un exemplu în viață. Încă din școală am scris compuneri despre eroul nostru. Eu nu a trebuit să mă gândesc mult. Eu am lângă mine omul căruia vreau să-i semăn. Vorbesc despre tine, tată. Te felicit și vreau să îți spun că tot ce-i mai bun în mine e de la tine, iar calități negative nu avem ambii – e o trăsătură de familie.

Felicitare 5

Îl felicităm cu ocazia zilei de naștere pe tăticul nostru drag. Îi dorim optimism, succes în carieră, dragoste, grijă și înțelegere, copii ascultători acasă și pescuit cu noroc. Ești cel mai bun tată din lume! Te iubim și te prețuim enorm!

Felicitare 5

Tată, sfaturile tale au fost mereu utile și la timp. Tu ești exemplul meu de bărbăție, putere și încredere. Cred că nu există om pe pământ pe care să-l respect mai mult decât pe tine. Te simt mereu alături și vreau să îți doresc să simți că tot ce-i mai bun abia urmează.

Felicitare 5

Dragul meu tătic, doar tu ești întruchiparea unui bărbat puternic. Bun, grijuliu, ești omul care ne-a susținut mereu în toate. Îți doresc cât mai puține neplăceri în viață, cât mai multe zile de odihnă și sănătate de fier.

Felicitare 5

Tată, îți doresc succes și tinerețe veșnică, dar vreau să ai și ceea ce nu ai reușit să obții deocamdată. Să ți se împlinească toate dorințele. Fie ca orice idee ai în gând, să o realizezi cu ușurință și să-ți dea satisfacție. Fie ca viața să-ți ofere încă multe surprize plăcute.

Felicitare 5

Tăticul nostru iubit, te felicităm cu ocazia zilei de naștere! Ai fost mereu exemplul de bărbat adevărat pentru noi. Îți dorim să rămâi la fel de energic și să nu îți pierzi optimismul.

Felicit.EU © 2019