Mesaje de la mulți ani scurte și frumoase

Felicitare 5

Dragul nostru bunic, te felicităm cu ocazia zilei de naștere! Îți dorim sănătate multă, fii puternic cu trupul și sufletul, fericit, cu bună dispoziție, nu te întrista niciodată. Te iubim și te prețuim mult, nu uita de asta!

Felicitare 5

Dragul meu bunic, te felicit din inimă cu ocazia zilei de naștere! Îți dorim ani mulți de viață, sănătate, putere, bună dispoziție. Să știi că sfaturile tale înțelepte nu au preț pentru noi. Rămâi mereu la fel de modern și veșnic vesel.

Felicitare 5

Bunicule, în numele tuturor nepoților, dă-mi voie să te felicit cu ocazia zilei de naștere! Îți dorim să trăiești multe zile pline de lumină. Sănătate multă, putere, bună dispoziție. Tu ești încă tânăr, aventurier, puternic la trup și suflet. Noi te iubim, te respectăm și te prețuim.

Felicitare 5

Dragul meu bunic, de ziua ta, nepotul îți dorește să rămâi la fel de puternic, curajos, corect, onest, încrezător în forțele proprii și un om bun. Îți doresc să ai un drum lung în față, să ai timp pentru întâlniri, sărbători minunate și lucruri importante.

Felicitare 5

Dragul meu bunic, te felicit cu ocazia zilei de naștere și te cuprind strâns la inimă. Îți sunt recunoscătoare pentru că mi-ai dat ce e mai important pentru mine: părinți iubitori, copilărie fericită, momente de bucurie și istorii interesante. Te iubesc mult și îți doresc sănătate care să-ți dăruiască o viață lungă plină de evenimente minunate.

Felicitare 5

Viața ta este un exemplu pentru noi și suntem bucuroși că avem alături un om atât de înțelept, bun și săritor la nevoie. Îți dorim sănătate cavalerească și fericire pe care le meriți. La mulți ani, dragul nostru bunic. Fericire și sănătate!

Felicitare 5

Dragul meu bunic, să nu treacă anii peste tine, vizitele la medic să fie puține, iar bolile – scurte de tot. Să ne bucuri cu veselia ta, gimnastica de dimineață și serile interesante cu acordeonul în mână. Rămâi la fel de puternic încă mult timp. Noi te iubim.

Felicitare 5

Dragă bunicule! Sunt fericită să te felicit cu ocazia zilei de naștere pentru că te iubesc enorm și sunt bucuroasă că anume tu ești bunicul meu – cel mai bun prieten și cel mai minunat om de pe Pământ. Îți mulțumesc pentru copilăria fericită și pentru că am reușit să învăț multe de la tine, să ascult multe sfaturi înțelepte și istorii captivante. Bunicule, să fii tot mai sănătos cu fiecare an ce trece. Fii cu noi mereu!

Felicitare 5

Bunicule, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Tu i-ai învățat multe pe copiii tăi, iar acum transmiți experiența ta și nepoților. Deși este diferență de vârstă vizibilă între noi, noi găsim mereu limbaj comun. Bunicule, îți dorim ani mulți de viață, liniște, pace. Îți dorim cât mai multe zile calde, luminoase, fericite. Noi, nepoții tăi, te iubim și te respectăm mult.

Felicitare 5

Dragul nostru bunic, te felicităm din inimă cu ocazia zilei de naștere! Îți dorim sănătate. Fie ca toate bolile și neplăcerile să te treacă cu vederea. Să trăiești încă mulți ani, iar copiii și nepoții să te bucure. Îți dorim cer senin și soare strălucitor deasupra capului. Fie ca dimineața să te trezească mirosul cerului, iar în casă să domnească liniștea.

Felicitare 5

Dragă bunicule, tu ai fost centrul familiei noastre în jurul căruia se realizau tradiții, reguli, principii. Tu ai fost întotdeauna exemplu de putere și încăpățânare și ne-ai învățat cum trebuie să trăim și să mergem doar înainte. De ziua ta, îți doresc ani mulți de viață. Fie ca anii să nu-ți taie din puteri, ci invers, să-ți dea noi. Sănătate multă, bucurii și izvor de viață nesecat.

Felicitare 5

Bunelul meu drag! Te felicit cu ocazia zilei de naștere! Înțelepciunea ta nu are limite. Fericirea ta nu are granițe, iar tinerețea nu se va ofili niciodată. Fie ca zâmbetul tău să ne bucure încă mulți-mulți ani, iar privirea ta să ne ajute să găsim răspunsuri pentru toate întrebările.

Felicit.EU © 2019