Mesaje de la mulți ani deosebite și frumoase

Felicitare 5

Dragă bunic, de ziua ta vreau să îți doresc sănătate siberiană, care îți va permite să ne bucuri până la o sută de ani minimum. Fie ca toate neplăcerile să rămână în trecut, iar în față să te aștepte doar ce este mai interesant.

Felicitare 5

Bunicule, îmi place enorm să vin la tine în ospeție, pentru că alături de tine eu mă întorc în copilărie, atunci când eram fericiți și fără griji. Îți doresc multă sănătate, optimism, putere și cât mai multe zile fericite.

Felicitare 5

Dragul meu bunic, ziua ta este o sărbătoare pentru întreaga familie. Ai avut un drum lung și dificil prin viață și ai devenit pentru noi exemplu de cum trebuie să ieși cu demnitate din orice situație. Nepoții și strănepoții să fie mândri de tine și să-ți împrumute cele mai bune calități. Sănătate și bunăstare!

Felicitare 5

Dragă bunicule, vrem să te felicităm cu ocazia zilei de naștere! Tu ai trăit o viață lungă și interesantă și ai trăit-o demn. Astăzi copii, nepoții și prietenii tăi îți doresc ani mulți de viață și plini de putere! Te iubim, bunicule!

Felicitare 5

Bunicule, te felicit cu ocazia zilei de naștere și îți doresc ani mulți de viață, sănătate, somn liniștit, respect și înțelegere din partea copiilor, putere, liniște și pace, foc în suflet și putere atâta cât să-ți ajungă pentru copii și nepoți.

Felicitare 5

Dragă bunicule, nepoții tăi fără număr te felicită cu ocazia zilei de naștere! Rămâi puternic încă mulți ani! Sănătate, dragă bunicule! Noi te iubim și îți promitem că te vom bucura mereu!

Felicitare 5

Dragă bunicule, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Tu m-ai învățat să joc șah, tu mă luai la pescuit, iar atâtea istorii câte știi tu – nu știe nimeni. Îmi este mereu interesant cu tine. Dragul meu, să trăiești cât mai mult. Eu te iubesc.

Felicitare 5

Bunicule, în această zi de sărbătoare vreau să îți urez să rămâi omul care este capabil să te facă să zâmbești chiar și în cele mai triste zile. Nu-ți pierde niciodată optimismul și rămâi mereu cel mai minunat bunic din lume.

Felicitare 5

Îl felicit cu ocazia zilei de naștere pe cel mai bun bunic din lume! Sănătate, bună dispoziție, putere și energie. Vreau să fii alături încă mulți ani și să mă ajuți cu un sfat înțelept. În sufletul tău să fie mereu pace și liniște, iar viața să-ți aducă în dar o mulțime de momente fericite.

Felicitare 5

Dragul meu bunic, te felicit cu ocazia zilei de naștere! Ca și nepot, vreau să-ți spun că ești cel mai bun prieten al meu. Cel mai apropiat și cel mai iubit. Îți doresc sănătate și o viață plină de pace, fără neliniști și tristeți. Fii fericit, bucură-te de viață și zâmbește!

Felicitare 5

Dragă bunicule! Te felicit cu ocazia zilei de naștere și îți doresc din inimă sănătate multă, multe minute de bucurie și motive de fericire. Fie ca în viața ta să fie mereu loc pentru noi scopuri, obiective și o mulțime de momente fericite. Te iubesc enorm și îți mulțumesc pentru faptul că exiști în viața mea.

Felicitare 5

Îl felicit cu ocazia zilei de naștere pe cel mai bun bunic din lume! Sănătate, bună dispoziție, putere și energie. Vreau să te am alături încă mulți ani, să mă ajuți cu un sfat înțelept și un cuvânt bun. Să ai pace și liniște în suflet, iar viața să-ți aducă multe momente de fericire.

Felicit.EU © 2019